Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πήγαμε Μιλάνο στο επετειακό show party για τα 25 χρόνια Dsquared!

Πήγαμε Μιλάνο στο επετειακό show party γ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Χαζέψαμε τα πιο ωραία αγόρια ever, την Κιάρα Φεράνι και τις disco queens Sledge Sixters

Mε το πληθωρικό, επετειακό show των καναδοιταλών δίδυμων Dsquared «άνοιξε» η μιλανέζικη εβδομάδα ανδρικής μόδας την περασμένη Παρασκευή το βράδυ και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε εκεί για να χειροκροτήσουμε τα ωραιότερα και πιο νεαρά αγόρια και κορίτσια της πασαρέλας, να ρίξουμε κλεφτές ματιές στην influencer –φαινόμενο Κιάρα Φεράνι και να δούμε τους σχεδιαστές να χορεύουν με τις αμερικανίδες disco queens Sledge Sisters το θρυλικό hit του 1979 «We are Family».

 

Η πρόσβαση προς την περιοχή της επίδειξης ήταν δύσκολη, λόγω της απελπιστικής κίνησης στους δρόμους εξαιτίας της fashion week, ενώ εάν δεν ανήκες στη λίστα των celebrities καλεσμένων έπρεπε να ξεφύγεις από την τεράστια «ουρά» του νεαρόκοσμου, που κατέκλυσε το after party. Το event έγινε εκτός κέντρου σε μια βιομηχανική περιοχή, ακριβώς απέναντι από τον διαστημικά φωταγωγημένο πολυχώρο Fondazione Prada. Ηταν ένας πελώριος χώρος, σαν μισό γήπεδο ποδοσφαίρου με κερκίδες ολόγυρα και μια φαντασμαγορική γιγαντοοθόνη, όπου προβάλλονταν πλάνα από τις σημαντικότερες καμπάνιες του label και τις συνεργασίες τους με τις διασημότητες Μαντόνα, Ριάνα, Ρονάλντο, Ναόμι Κάμπελ κ.α. Από τα στιγμιότυπα δεν έλειπαν παιδικές φωτογραφίες των Dean και Dan αλλά και εικόνες από τη λατρεμένη τους Μύκονο.

Τα μοντέλα βγήκαν ομαδικά σε «διαδρόμους» που διακλαδώνονταν αναμιγνύοντας παλιά και καινούρια κομμάτια από τις Dsquared collections με έμβλημα βέβαια τα ασύγκριτα τζιν τους. Τα αγόρια (που ήταν όλοι κούκλοι με όλη τη σημασία της λέξης από όλες τις φυλές) άλλαζαν «μουτόν» πανοφώρια, καρό πουκάμισα, πολλά δερμάτινα και ξεφτισμένα τζιν, ενώ τα κορίτσια είχαν κυρίως γυμνά τα πόδια τους και φορούσαν ψηλές κάλτσες και τακούνια. Κυρίαρχα το sexy western style και η γήινη παλέτα.

Στο φινάλε, οι σχεδιαστές εμφανίστηκαν με γκρι φαρδιά κοστούμια και ψηλοτάκουνα μποτίνια, πιο αδύνατοι και μαυρισμένοι από ποτέ, με τις Sledge Sisters να αστράφτουν μέσα στις ολόσωμες φόρμες τους. Με το τραγούδι «We are Family» υπογράμμισαν το σύνδεσμο ανάμεσά τους και τη σχέση με τον κόσμο τους σε 25 χρόνια πορείας.

Πέραν της Κιάρα Φεράνι που ήταν εκεί με την αδελφή της Βαλεντίνα, κάθισαν front row ο σαγηνευτικός ισπανός ηθοποιός και μοντέλο Τζον Κοστατζαρένα, ο αμερικανός ηθοποιός Ντίλαν Σπρουζ με την καλλονή μοντέλο Μπάρμαπρα Πάλβιν και o αυστραλός μουσικός Κόντι Σίμσον. Περιμένοντας το after party που ήταν μια υπερπαραγωγή με φωτεινά λέιζερ και δυνατή ηλεκτρονική μουσική, δειπνήσαμε και απολαύσαμε κοκτέιλ στο πανοραμικό και «διαστημικό» κτίριο Torre του Fondazione Prada, εκεί όπου γίνονται παραστάσεις,  εκθέσεις, ομιλίες, κινηματογραφικές προβολές σε μια σειρά κτιρίων διαφορετικών εποχών. Στο ίδιο μέρος λειτουργεί και το καφέ Luce που διακόσμησε ο διάσημος στυλίστας σκηνοθέτης Γουές Αντερσον. Το Fondazione Prada φιλοδοξεί να παρέμβει στην πόλη του Μιλάνου με τον τρόπο που το έχει καταφέρει το Κέντρο Νιάρχος στην Αθήνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View