Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πρόσωπα της χρονιάς 2019": Απόψε η μεγάλη βραδιά

"Πρόσωπα της χρονιάς 2019": Απ...

Την Κυριακή στο Συνεδριακό του πανεπιστημίου Πατρών

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την λαμπρή βραδιά που διοργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το Ινστιτούτο Πρόσωπα. Τιμητικές διακρίσεις, απονομές στα Πρόσωπα της Χρονιάς και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει η εκδήλωση που συνάμα αποτελεί ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στη νέα χρονιά. Η τελετή, για πρώτη φορά, θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το  Ionian TV, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να την παρακολουθήσει.

Απόψε, Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, και ώρα 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών δίνουμε ραντεβού να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αλλά και να πούμε ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσους άφησαν το δημόσιο αποτύπωμά τους τη χρονιά που πέρασε.

Οι υποψήφιοι για τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019 θα λάβουν τις θέσεις τους και θα περιμένουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας κοινού, διοργανωτών και Κριτικής Επιτροπής.

Οι απονομές θα ξεκινήσουν με το τιμώμενο πρόσωπο που φέτος είναι η  Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί που επιβραβεύεται για την άοκνη προσφορά της στηρίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Σήμερα, η Ένωση με τις δράσεις της βελτιώνει την καθημερινότητα 30.000 παιδιών παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης, υπηρεσίες εκπαίδευσης και υγείας. Παραμένει το όραμα της ισχυρό, να διαφυλάσσει ό,τι πιο πολύτιμο στη ζωή.  Το «Παιδί».
Στη συνέχεια, η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα πιο εορταστική, καθώς τα καλλιτεχνικά στοιχεία της τελετής θα εναλλάσσονται με τις απονομές. Ο οργανωτικός φορέας σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή θα απονείμουν δύο βραβεία σε πρόσωπα και σε ομάδα / συνεργασία για κάθε κατηγορία. Στο σύνολό τους οι υποψηφιότητες, έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα www.prosopaxronias.gr. Παράλληλα όλες οι φάσεις της διοργάνωσης προβάλλονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της διοργάνωσης Facebook: Πρόσωπα της Χρονιάς και Instagram: prosopaxronias.gr.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, η οποία έχει φροντίσει να συνδέσει  τους πατρινούς δημιουργούς με τα τιμώμενα πρόσωπα. Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συμμετέχουν οι ερμηνευτές Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Νικόλας Μαραζιώτης και Ανδριάννα Μπάμπαλη. Θα τους ακούσουμε σε διασκευές και ενορχηστρώσεις του Διονύση Μπάστα, ενώ θα απολαύσουμε στο πιάνο τον  Ηλία Γομάτο και την Έλενα Φεντίκο. Συμμετέχει μουσικά ο Χρήστος Γαλανόπουλος. Στην τελετή συμμετέχουν επίσης, οι μαθητές του M.A. School Of Performing Arts, ενώ οι χορογραφίες είναι της Μαριμίλλης Ασημακοπούλου.

Η Βραδιά Απονομών που συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 θεατές, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ionian TV και διαδικτυακά από τις ιστοσελίδες pelop.gr, ioniantv.gr, thebest.gr, skaipatras.gr και patrasevents.gr, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να παρακολουθήσει την τελετή. Η τηλεοπτική επανάληψη θα προβληθεί από το ΙΟΝΙΑΝ TV, την Τετάρτη 8.01.2020 στις 22.30.

 

Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» είναι ο θεσμός που καθιέρωσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και  συνδιοργανώνεται πλέον με το «Ινστιτούτο Πρόσωπα», όπου συμμετέχουν όλοι οι πολίτες που, ατομικά ή ομαδικά, δημιούργησαν αξιοσημείωτα επιτεύγματα και διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. 

Στόχος είναι η ανάδειξη και επιβράβευση ανθρώπων που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ο καθένας στον τομέα του, για τη σκληρή προσπάθειά τους, τα επιτεύγματά τους και την επιμονή να κάνουν το όραμά τους πράξη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις