Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Στο μυαλό του Γιάννη Κουρτάκη...

Στο μυαλό του Γιάννη Κουρτάκη...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Προδότης ο Τσίπρας, προδότης και ο Ζάεφ

Ο Αλέξης Τσίπρας προδότης. Ο Ζόραν Ζάεφ εξίσου προδότης. Αμφότεροι, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών. Μα πως συμβαίνει αυτό; Κι όμως στο μυαλό του Γιάννη Κουρτάκη, διευθυντή των "Παραπολιτικών", μπορεί να συμβεί.

 

Δεν έχει σημασία πως γίνεται να ισχύουν ταυτόχρονα δυο εκδοχές μιας πραγματικότητας που στο μυαλό των λογικών και στοιχειωδώς νοημόνων ανθρώπων, η μια αναιρεί την άλλη. Σημασία έχει να μπορεί ο Γιάννης Κουρτάκης να ταΐζει τα απογοητευμένα ακροατήρια που ονειρεύονταν εισβολή στα Σκόπια, με ακροδεξιά, λαϊκιστική συνθηματολογία.

Ο Τσίπρας τα έδωσε όλα και είναι προδότης, προδότης και ο Ζάεφ, ωστόσο, που τα εισέπραξε όλα. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση που δήλωσαν πίστη και αφοσίωση στη συμφωνία και τώρα αγωνιούν και εύχονται- μάλλον απεγνωσμένα, αλλά σίγουρα σωστά- την επανεκλογή του τέως Πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, τι να είναι άραγε στο μυαλό του Γιάννη Κουρτάκη;

Εξίσου προδότες;

Μπα, μια ολιγόλεπτη επίσκεψη στον διαδικτυακό του ιστότοπο ή ένα γρήγορο ξεφύλλισμα στο έντυπό του, αρκεί για να λύσει κανείς την απορία του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης είναι εθνικοί ήρωες.

Δημοσιογράφοι που θα διατύπωναν τέτοιες απόψεις ή αναλύσεις, σε μια χώρα που τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα παρά την όποια πολιτική τους γραμμή διατηρούν μια στοιχειώδη δημοσιογραφική σοβαρότητα, θα ήσαν απλά στο περιθώριο και την ανυποληψία. Εδώ ασελγούν πάνω στη δημοσιογραφία και την ανθρώπινη λογική και επιδοτούνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις