Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Διέρρηξαν το ίδιο καφενείο για έκτη φορά!

Πύργος: Διέρρηξαν το ίδιο καφενείο για έκτη φορά!

Παραμονές Χριστουγέννων

Τεράστιο θράσος επέδειξαν για ακόμα μια φορά ληστές τα ξημερώματα της Δευτέρας, δυο εικοσιτετράωρα πριν τα Χριστούγεννα, που διέρρηξαν καφενείο στην πλατεία Ανδριάρα σπάζοντας το τζάμι και κλέβοντας όσες οικονομίες υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή της επιχείρησης, προκαλώντας για ακόμα μια φορά απόγνωση στον ιδιοκτήτη μιας και αποτελεί την 6η φορά που πέφτει θύμα ληστείας σε διάστημα δυο χρόνων.
Ο λόγος για τον Άγγελο Μποζινάκη, ο οποίος αποτελεί το «θύμα» ληστών τα τελευταία δυο χρόνια. Ο συνολικός αριθμός των έξι ληστειών το διάστημα αυτό για μια επιχείρηση, πέραν του ότι είναι μεγάλος, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «καταστροφικός», αφού πέραν των χρηματικών ποσών που έχουν κλαπεί κατά καιρούς, λεία για τους ληστές αποτελούσαν και αρκετά αντικείμενα. Και αν οι έξι ληστείες φαντάζουν πολλές, για τον κ. Μποζινάκη όλο αυτό το σκηνικό αποτελεί ένα πραγματικό εφιάλτη, μιας και οι δυο τελευταίες σημειώθηκαν το τελευταίο 20ημερο, καταστρέφοντας κάθε ευκαιρία στην επιχείρησή του να ορθοποδήσει και να τα βγάλει πέρα τα Χριστούγεννα.

Οι φθορές που έχουν προκληθεί όλες αυτές τις φορές έχουν επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον άτυχο επιχειρηματία, στου οποίου το μυαλό πλέον έχει εδραιωθεί η σκέψη πως ίσως το άνοιγμα της επιχείρησης στο συγκεκριμένο σημείο να μην αποτελούσε και την καλύτερη ιδέα, καθώς αποτελεί ένα σημείο που μέχρι τώρα δεν συγκέντρωνε αρκετή κίνηση και τις βραδινές ώρες παρέμενε έρημο…

Απογοητευμένος και συνάμα απεγνωσμένος είναι ο Άγγελος Μποζινάκης, που βλέπει τους ληστές να μη σταματούν το έργο τους σε καμία των περιπτώσεων. Όπως περιέγραψε ο ίδιος, τη Δευτέρα ερχόμενος να ανοίξει όπως πάντα την επιχείρησή του, βρήκε σπασμένο το τζάμι της κεντρικής εισόδου. Μπαίνοντας στο χώρο του και τσεκάροντας για τυχόν απώλειες, διαπίστωσε πως η ταμειακή μηχανή είχε «κάνει φτερά» μαζί με το μικρό αλλά σημαντικό ποσό των περίπου 40 ευρώ, τα περισσότερα εξ αυτών σε κέρματα.

Όπως φαίνεται, η κατάσταση αυτή έχει γίνει πλέον συχνό φαινόμενο και δε φαίνεται πως υπάρχει κάποιος τρόπος προκειμένου να μπορέσει να σταματήσει το έργο των ληστών, για τους οποίους φαίνεται πως η επιχείρηση αυτή αποτελεί εύκολο στόχο. «Όταν ήρθα για να ανοίξω το μαγαζί, βρήκα το τζάμι σπασμένο και την ταμειακή μηχανή να λείπει. Πρόκειται για την 6η φορά που με έχουν κλέψει τα τελευταία δυο χρόνια και η δεύτερη τις τελευταίες 20 ημέρες», ανέφερε απογοητευμένος ο ιδιοκτήτης.

Όπως υποστήριξε, το Τμήμα Ασφαλείας Πύργου έχει συνδράμει αρκετά στο να βρεθούν οι δράστες, αφού από τις έξι περιπτώσεις έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη οι τρεις εξ αυτών. Επιπλέον, σημείωσε πως πρόκειται για ανθρώπους που στόχος τους είναι απλά να ληστέψουν και πως είναι απρόσεκτοι, αφού και τις έξι φορές που έχει πέσει θύμα διάρρηξης βρέθηκαν από τη σήμανση αποτυπώματα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των τριών περιπτώσεων. Θέμα χρόνου είναι το να βρεθούν, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του νόμου και να υποστούν τις συνέπειες  των πράξεών τους.

Δεν παρέλειψε βέβαια να σταθεί και στις παλαιότερες περιπτώσεις διαρρήξεων, τονίζοντας πως πέραν των χρημάτων είχαν πάρει και άλλα αντικείμενα. Ιδιαίτερα την προτελευταία φορά, προ είκοσι ημερών, εισήλθαν από το πλαϊνό παράθυρο σπάζοντάς το και αφαίρεσαν αναψυκτικά, μπύρες, ποτά, κρέατα και ότι άλλο υπήρχε σε ψυγείο και καταψύκτη, καθώς και τα χρήματα της ταμειακής.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις