Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Toυ διέρρηξαν το καφενείο για έκτη φορά!

Πύργος: Toυ διέρρηξαν το καφενείο για έκτη φορά!

Έχει αγανακτίσει

Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας ιδιοκτήτης καφενείου στον Πύργο. Ως εδώ δεν φαίνεται τίποτα παράξενο… Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για ένα σύνηθες περιστατικό μικροεγκληματικότητας. Όμως στην περίπτωση του Άγγελου Μποζινάκη, δεν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη φορά, αλλά η έκτη.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου που βρίσκεται στην πλατεία Ανδριάρα, έχει απηυδήσει με την κατάσταση αυτή. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους δράστες να φεύγουν με την ταμειακή μηχανή και το μικροποσό που είχε αφήσει σε αυτή. Τις προηγούμενες φορές οι δράστες είχαν πάρει και προϊόντα του καταστήματος.

“Για έκτη συνεχόμενη φορά μου έκλεψαν το μαγαζί, μου έσπασαν το τζάμι και μπήκαν μέσα και μου έκλεψαν την ταμειακή μηχανή και κάποια άλλα αντικείμενα” ανέφερε μιλώντας στο ilialive.gr. "Η ταμειακή μηχανή είχε περίπου 30 με 40 ευρώ. Αυτή τη φορά πήραν μόνο λεφτά, τις προηγούμενες φορές είχαν πάρει διάφορα άλλα αντικείμενα όπως μπύρες, ποτά κι άλλα πράγματα. Ήρθε η ασφάλεια ήρθε και η σήμανση κάθε φορά έρχονται. Τις τρεις φορές τους βρήκαν και τους έπιασαν. Τις δύο τελευταίες φορές όμως όχι. Το βράδυ που έκλεισα ήταν όλα μια χαρά το πρωί που ανοίξαμε το μαγαζί όμως το τζάμι ήταν σπασμένο. Πρέπει να έγινε μετά τις 12 περίπου προς το ξημέρωμα” συμπλήρωσε.

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις