Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο γιος του Άδωνι Γεωργιάδη τραγουδά τα κάλαντα στα… αρχαία ελληνικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γιος του Άδωνι Γεωργιάδη τραγουδά τα κ...

Μαζί με τα παιδιά της «Ελληνικής Αγωγής»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, ένα βίντεο όπου μικρά παιδιά τραγουδούν στα αρχαία ελληνικά τα κάλαντα. Πρόκειται για τα παιδιά της σχολής που διευθύνει ο υπουργός με την ονομασία «Ελληνική Αγωγή», τα οποία συμμετείχαν σε εκδήλωση Bravo Awards 2019 στο Μέγαρο Μουσικής.

Ανάμεσά τους ήταν και ο γιος του υπουργού Αναστάσιος - Αλκαίος

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει:

«Στο Μέγαρο Μουσικής προχθές, τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής τραγούδησαν στα Αρχαία Ελληνικά και αρχαία Κάλαντα από τον Πλούταρχο αλλά και τα παραδοσιακά μας κάλαντα! Μεταξύ αυτών στην πρώτη σειρά και ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος/Αλκαίος, ο οποίος επειδή με έβλεπε απέναντι του έκανε περισσότερα κόλπα προς εμένα η αλήθεια είναι …».

Υπενθυμίζεται ότι η σχολή του κ. Γεωργιάδη είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την επικαιρότητα, όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο από ομιλία της καθηγήτριας της σχολής Βασιλείας Στεργιοπούλου, η οποία υποστήριζε ότι «Η μόνη άρια φυλή είναι η ελληνική» και πως: «Εδώ λοιπόν πριν από 13 εκατ. χρόνια γεννήθηκε ο πρωτάνθρωπος. Ο Έλλην ο λευκός, ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής, ο Έλληνας είναι ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής, δεν υπάρχει άλλη αρία φυλή και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοιες παγίδες. Είμαστε ξεκάθαροι. Ο άριος είναι ο Έλληνας. Άσχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα και οικειοποιούνται την άρια φυλή και κάποιοι άλλοι…»

Μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Γεωργιάδης, αφού πρώτα υπερασπίστηκε την καθηγήτρια ανακοίνωσε ότι την απέλυσε, ενώ μάλιστα, είχε παρουσιάσει τα βιβλία της σε εκπομπή του το 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις