Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεργασία Εμπορικού και Δήμου Πατρέων για την προώθηση της ανακύκλωσης

Συνεργασία Εμπορικού και Δήμου Πατρέων γ...

Σε σημεία αιχμής όπως Αγ. Νικολάου και Μαιζώνος οι μπλε κάδοι θα αυξηθούν

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Νίκος Ασπράγκαθος, είχε συνάντηση, στο Δημαρχείο, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 με τον εκπρόσωπο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας κ. Τάσο Νικολακόπουλο.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας ενημέρωσε για τις δράσεις του Δήμου με σκοπό την ενίσχυση και επέκταση της ανακύκλωσης και πρότεινε στον εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου, την συμβολή των εμπόρων στην βελτίωση της εικόνας της πόλης και ιδιαίτερα τις μέρες των γιορτών.

Συμφωνήθηκε ότι πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια με την εναπόθεση στους μπλε κάδους μόνο συσκευασιών. Τονίσθηκε η ανάγκη της μείωσης του όγκου των υλικών συσκευασίας, από τους ίδιους τους εμπόρους, με την συμπίεση και την αναδίπλωσή των χαρτοκιβωτίων πριν την τοποθέτησή τους μέσα στους Μπλε Κάδους Ανακύκλωσης, λίγο πριν το κλείσιμο των καταστημάτων το μεσημέρι. Έτσι δεν θα εμφανίζεται η εικόνα παραμονής απορριμμάτων εκτός των κάδων.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος θα ενημερώσει και θα ευαισθητοποιήσει τα μέλη του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι τα σημεία με Μπλε Κάδους πρέπει να αυξηθούν ειδικά στη γωνία Αγ. Νικολάου και Μαιζώνος, με ταυτόχρονη ενημέρωση από τον Δήμο των πολυκαταστημάτων της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις