Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Kτήμα Παναγιωτόπουλου: Σχεδιάστε το γάμο σας χειμώνα- καλοκαίρι στην ονομαστή έπαυλη

Kτήμα Παναγιωτόπουλου: Σχεδιάστε το γάμο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι υποδομές, οι υπηρεσίες και η μοναδική τοποθεσία στο Λαμπίρι Αχαίας ενθουσιάζουν τους μελλόνυμφους

Προγραμματίστε το γάμο των ονείρων σας στο ονομαστό Κτήμα Παναγιωτόπουλου στο Λαμπίρι Αχαΐας. Η τοποθεσία είναι πραγματικά ειδυλλιακή – άφθονο πράσινο, χρυσαφένια παραλία με κρυστάλλινα νερά-   ενώ οι υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου. Το σημείο προσφέρεται αναμφίβολα για γαμήλιες δεξιώσεις, parties βαπτίσεων και άλλων social events κάθε εποχή του χρόνου. Η κλειστή πέτρινη σάλα Epavlis, ένας ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος και το αγαπημένο beach bar «Azur», διατίθενται ανάλογα με τις ημερομηνίες που επιθυμεί το κοινό.

 

Η χαρακτηριστική έπαυλη στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου περιστοιχίζεται από 20 προνομιακά παραλιακά στρέμματα,  όπου κάθε χρόνο οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους.  

Ολες οι εγκαταστάσεις προσφέρουν κάθε σύγχρονη υποδομή (φωτισμοί, κλιματισμός, υψηλή περιβαλλοντική αισθητική, προσεγμένη υγιεινή, πάρκινγκ 250 θέσεων, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και βρέφη κ.α) ενώ στις οργανωτικές επάλξεις βρίσκεται μια άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη επαγγελματική ομάδα Το menu catering ειδικεύεται στη μεσογειακή, γαλλική και ελληνική κουζίνα. Το Κτήμα Παναγιωτόπουλου έχει όλες τις προδιαγραφές να υλοποιήσει κάθε απαίτηση. Μιλάμε για υποδειγματικό προορισμό, όπου το πανέμορφο τοπίο και οι μελετημένες παροχές συνδυάζονται με το πιο προσιτό κόστος.

Πληροφορίες τηλ: 2610 432924, 26910 32616

Fax: 26910 32408

Κιν.: 6906 571957

Email: [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View