Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Επιστρέφει ο ρομαντισμός στην ζωή σας  και τα γλυκά συναισθήματα θα πλημμυρίσουν την καρδιά σας. Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα μια νέα σχέση, είναι μια ιδανική μέρα για ρομάντζο. Για τους μακροχρόνια δεσμευμένους, μην αφήνετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση σας.

Ταύρος

Ένταση και εκνευρισμός, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες θα σας αποσυντονίσουν τελείως. Συζητήσεις για θέματα οικονομικά ή περιουσιακά θα σας γεμίσουν με νευρικότητα και ανασφάλεια σήμερα.

Δίδυμοι

Οι πλανήτες σήμερα θα σας συναρπάσουν και κάποιοι από εσάς θα χαρείτε με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Μυστήριο και ίντριγκα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσει με θέματα κληρονομικά και οικονομικά.

Καρκίνος

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά προς όφελος σας.

Λέων

Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή, σαν αποτέλεσμα των ενεργειών σας τον τελευταίο καιρό. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση και η απομάκρυνση από τον σύντροφό σας είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. 

Παρθένος

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας στα μελλοντικά σας σχέδια ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, εξηγήσετε τις θέσεις και απόψεις σας, και τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

Ζυγός

Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε σοβαρά με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας αποσυντονίσουν, φροντίστε όμως να βρείτε τρόπους να τα χειριστείτε αποτελεσματικά.

Σκορπιός

Όσο και να πηγαίνετε κόντρα σε όσους σας δημιουργούν πρόβλημα δεν κερδίζετε κάτι. Κάποιες φορές καταφέρνουμε περισσότερα με ήπιους τρόπους και  διπλωματικά μέσα. 

Τοξότης

Αφήστε τις σκληράδες και πλησιάστε το σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική είναι η μέρα και ευνοεί την επαναπροσέγγιση με το ταίρι σας. Ευνοούνται οι σχέσεις και για τους ελεύθερους, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Αιγόκερως

Το άγχος και το στρες θα φέρει ανεπιθύμητες εντάσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στο χέρι σας είναι να κάνετε τις σωστές κινήσεις για την εκτόνωση τους.

Υδροχόος

Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την οργάνωση και τη συλλογή πληροφοριών για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

Ιχθείς

Αρκετά δύσκολη μέρα η σημερινή... Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν, κάτι που δεν το περιμένατε, αν και όλα τα σημάδια έδειχναν κάτι τέτοιο θα συνέβαινε…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being