Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φαγητού έγινε στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Η μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Στο πλαίσιο του TEDxPatras 2019

Η μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φαγητού που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής , έγινε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, στο πλαίσιο του TEDxPatras 2019.  Στο τρίτο Session, μετά την όμορφη μελωδική παroυσία του πατρινού συγκροτήματος Carte Postale και πριν την ολοκλήρωση των ομιλιών, ο παρουσιαστής Θοδωρής Αναγνωστόπουλος κάλεσε το πολυάριθμο κοινό που ήταν στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών να παραγγείλει δωρεάν το φαγητό που θα έτρωγε στη συνέχεια.

Η παραγγελία έγινε μέσω του Delivery.gr και οι συμμετέχοντες επέλεξαν το είδος της πίτσας που θα έτρωγαν.

Περίπου 700 άτομα μέσω της εφαρμογής επέλεξαν αυτό που τραβούσε η όρεξή τους και εν συνεχεία, κουτιά πίτσας έφτασαν στον χώρο.

 

Το Delivery.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα online παραγγελιών που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και έγινε στην Πάτρα από τον Νίκο Ιωάννου.

Ξεκίνησε ως patrasdelivery.gr το 2006 με την ηλεκτρονική καταχώριση καταλόγων. Η πρώτη online παραγγελία έγινε το 2008.

Τον Ιούλιο του 2019 η Πατρινή Delivery.gr εξαγοράστηκε πλειοψηφικά και όχι συνολικά από τον όμιλο Μούχαλη.

Σήμερα, ο πρώτος διδάξας είναι ο δεύτερος μεγάλος «παίκτης» της αγοράς του online delivery φαγητού. Μια αγορά oπου  έχει μεγαλώσει και έχει αποκτήσει ολιγοπωλιακά  χαρακτηριστικά μια και ελληνικές επιχειρήσεις εξαγοράστηκαν από γερμανική εταιρεία. Με την πλειοψηφική εξαγορά , από τον όμιλο Μούχαλη,  το Delivery. Gr  παραμένει μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση ενώ το deal,  που αποτελεί το «πάντρεμα»  του παραδοσιακού και ηλεκτρονικού εμπορίου, δίνει τη δυνατότητα της διεύρυνσης των online παραγγελιών και σε άλλα είδη προϊόντων (είδη περιπτέρου και παντοπωλείου). Ο ιδρυτής της Νίκος Ιωάννου παραμένει μέτοχος και Γενικός Διευθυντής. Η εταιρεία στην Πάτρα σύντομα θα λειτουργεί σε καινούργια γραφεία ενώ έχουν ανοίξει νέες θέσεις εργασίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις