Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Περιμένει να ολοκληρωθεί η υιοθεσία του γιου της

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Περιμένει να ολοκληρ...

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός πριν λίγο καιρό γνωστοποίησε την απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να υιοθετήσουν ένα παιδί.

 

Σε συνέντευξη της στο Marie Claire και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειακή της ζωή και την υιοθεσία του δεύτερου παιδιού

Ο γιος της Μάριος ζει μαζί της τρία χρόνια και η ηθοποιός ανυπομονεί να τη φωνάξει μαμά. “Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί… Αν δεν έχει η ολοκληρωθεί η υιοθεσία ενός παιδιού, ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά και έχω πολύ θυμό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα-που το δημοσιοποίησα-πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό».

Και καταλήγει:

«Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ρομαντικοί και θέλουμε να μιλάμε για όσα κάνουμε. Το είπα αφού είχαν περάσει δύο χρόνια, γιατί ήλπιζα ότι όλο αυτό το πράγμα θα μπορούσε να επηρεάσει κι άλλους ανθρώπους και να… Επηρέασε δυο άτομα κι αυτό ήταν πολύ θετικό, αλλά εμάς, μας κούρασε, μας ενόχλησε και τελικά ένιωσα ότι έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένειά μου. Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου.”

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight