Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υιοθετήθηκε η λαμπραντορίτσα που είχαν πυροβολήσει στην Πάτρα

Υιοθετήθηκε η λαμπραντορίτσα που είχαν π...

Από κυρία με περίσσευμα ψυχής!

Η γλυκιά, πυροβολημένη λαμπραντορίτσα που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην αρχή του προαύλιου χώρου του Καραμανδανείου Νοσοκομείου της Πάτρας, υιοθετήθηκε σήμερα από μία ευγενέστατη και υπεύθυνη φιλόζωη κυρία, η οποία ενδιαφέρθηκε αμέσως μόλις διάβασε το θέμα στα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως μας επισημαίνει η κυρία Κατερίνα Γατοπούλου η οποία επικοινώνησε μαζί της, πρόκειται για άνθρωπο με πλούσια αποθέματα αγάπης, ψυχικής δύναμης και διάθεσης να αναλάβει το με κάποια χωλότητα, παρά την επιτυχή νοσηλεία, σκυλάκι!

Το σκυλάκι αυτό άτυχο, γιατί πυροβολήθηκε με δεκαπέντε σκάγια, γνώρισε την φροντίδα στο κτηνιατρείο της κ Νάκου και από σήμερα έχει υιοθετηθεί από εξαιρετικούς ανθρώπους που το φροντίζουν και  έχει ένα υπέροχο, ζεστό και ασφαλές σπιτικό!

Μετά την κυρία, η οποία άμεσα ενδιαφέρθηκε από χθες και το υιοθέτησε αμέσως, σήμερα δεύτερη μέρα της δημοσίευσης για υιοθεσία, υπήρξε ανταπόκριση και από τρεις άλλες αξιέπαινες φιλόζωες κυρίες, από τις οποίες οι δύο συμπολίτισσες και η τρίτη από την Κρήτη!

"Προσωπικά, σας ευχαριστώ ειλικρινά για την όλη καθοριστική ανάδειξη από πλευράς σας, ως site, του ευαίσθητου θέματος, ανάδειξη που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση και επιτυχημένη υιοθεσία της γλυκύτατης σκυλίτσας!!

Μακάρι την ίδια καλή τύχη να έχει και ένα πολύ βασανισμένο θηλυκό argentino, μόλις 1-1,5 έτους, που βρέθηκε από εθελόντριες φιλόζωες, δεμένο, νηστικό, αποστεωμένο και τώρα, που έχει αποκατασταθεί σωματικά, περιμένει σε χώρο φύλαξης της κ Νάκου, έναν καλό άνθρωπο να το υιοθετήσει, να νιώσει και αυτό, μετά τέτοιο βασανιστήριο, αγάπη και προστασία", αναφέρει σχετικά η κυρία Γατοπούλου η οποία είχε πάρει πάνω της το θέμα με την πυροβολημένη σκυλίτσα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις