Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Το φουσκωτό μπουφάν «αλλιώς» στη σειρά Moncler Genius by Simone Rocha

Το φουσκωτό μπουφάν «αλλιώς» στη σειρά M...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πάρτε ιδέες: οι φιόγκοι και τα βολάν δεν υλοποιούνται μόνο από δαντέλες και ταφτάδες, αλλά νομιμοποιούνται και στην κρύα καθημερινότητα

Ο καιρός επιτέλους ψύχρανε και η αγορά ενός φουσκωτού μπουφάν φαντάζει επιτακτική. Ατενίζοντας το χειμερινό ντύσιμο με μια φευγάτη, υπερβατική διάθεση, ξεκλέψαμε εικόνες από την ξεχωριστή σειρά Moncler Genius, μια από τις έντεκα διαφορετικές συλλογές του διάσημου και πιο πολυπόθητου label άνω ένδυσης των ημερών μας. Εχοντας καθιερώσει συμπράξεις με γνωστούς σχεδιαστές έτσι ώστε να διαθέτει κομμάτια για ποικίλα γούστα και απαιτήσεις, προσέγγισε τη διάσημη και βραβευμένη designer Simone Rocha.

 

Πώς έσμιξαν λοιπόν το ιταλικό label που βασίστηκε στην παράδοση του γαλλικού αλπινισμού με την ιρλανδή σχεδιάστρια της αβάν γκαρντ νεορομαντικής ματιάς; Όπως δήλωσε εκείνη «σκέφτηκα φύση, έξοχές, κάμπινγκ και παραμύθια».  Τα ρούχα που προέκυψαν «δικαιολογούν» πως τα ογκώδη νάιλον, τεχνολογικά υλικά των τζάκετ μπορούν να κάνουν τα πάντα: φιόγκους, βολάν, στράπλες μπαλούν, πόντσο- παπλώματα. Γιατί η μόδα δεν έχει φορμαλιστικά στεγανά και η στενές σιλουέτες έχουν ξεπεραστεί για τη λογική της couture και του oversize. Εννοείται η συγκεκριμένη κολεξιόν φιγουράρει στα πιο ενημερωμένα και τολμηρά καταστήματα του πλανήτη και αποτελεί πρότυπο στο να τολμάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα πάνω μας. Δείτε τη λοιπόν ως έμπνευση εάν δεν μπορείτε ή δεν σας αρέσει να υιοθετήσετε κάτι αντίστοιχο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View