Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παίζοντας μουσική στο δρόμο και έφτασε στην Πάτρα!

Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παίζοντας μου...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Χρηματοδοτεί τα ταξίδια του από τις πωλήσεις των cd του

Ένας μουσικός του δρόμου που γυρνάει τραγουδώντας όλον τον κόσμο, κέντρισε τα βλέμματα των πατρινών που περνούσαν από την πλατεία Γεωργίου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Άλλωστε αυτή είναι μία εικόνα που αγαπούν οι πατρινοί και ιδιαίτερα η νεολαία της πόλης. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και πιο συχνά συναντάμε περπατώντας στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας όλο και περισσότερους μουσικούς του δρόμου.

Ο Markus K όμως χάρισε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο πιο κεντρικό σημείο παίζοντας Candy. Κρατώντας τη κιθάρα του παρουσίασε τη μουσική του και μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε.

Αν και μένει στην Ισπανία, λατρεύει να ταξιδεύει και να μοιράζεται με όλο τον κόσμο τα αγαπημένα του τραγούδια. Από το πρόγραμμα του δε θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα!

 

"Θέλω να συνεχίσω να παίζω στο δρόμο. Το αγαπώ. Είναι ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξετε νέους φίλους και μου δίνει την ελευθερία να ταξιδεύω και να λαμβάνω κάθε μέρα όπως έρχεται"

Ο ίδιος έχει γίνει πρεσβευτής των μουσικών του δρόμου σε όλο τον κόσμο!

Χρηματοδοτεί τα ταξίδια του από τις πωλήσεις άλμπουμ (8 συνολικά) αλλά και από τις γενναιόδωρες συμβουλές που λαμβάνει από το κοινό... του δρόμου!

Και μπορεί πρόσφατα έπαιξε 3 sold-out συναυλίες στο Φεστιβάλ Jazz & Blues του Εδιμβούργου, στο πλαίσιο μιας περιήγησης 8 ημερών γύρω από τη Σκωτία αλλά δε θέλει με τίποτα να αλλάξει τη μουσική του δρόμου.

"Αγαπούσα απόλυτα να τα κάνω. Η απόκριση ήταν τόσο καλή και έστειλα ένα σωρό CD. Θα ήθελα πολύ να κάνω περισσότερα! Αλλά θέλω επίσης να συνεχίσω να παίζω στο δρόμο. Το αγαπώ. Είναι ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξετε νέους φίλους και μου δίνει την ελευθερία να ταξιδεύω και να λαμβάνω κάθε μέρα όπως έρχεται» αναφέρει ενώ οι θαυμαστές του στο facebook αυξάνονται συνεχώς. 

Δείτε περισσότερα για τον Μarkus εδώ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight