Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τιτίκα Στασινοπούλου: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έχω την εντύπωση πως πήγαινε γυρεύοντας

Τιτίκα Στασινοπούλου: Ο Νίκος Σεργιανόπο...

«Τον Ν.Σεργιανόπουλο τον "προώθησαν" στον θάνατο του… »

Σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο έπαιξε μαζί στη σειρά «Δύο Ξένοι» προχώρησε η ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε “ψάξε, κάτι θα βρεις”. Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν.

Εγώ δεν θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σεξουαλικοί. Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στον θάνατό του».

Ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, έχει βρεθεί κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές, μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι τον Ιούνιο του 2008.

Ο 56χρονος ηθοποιός ήταν πεσμένος στο σαλόνι ολόγυμνος και κατασφαγμένος. Έφερε τραύματα από μαχαίρι, στον λαιμό τη θωρακική χώρα, την κοιλιά και την ωμοπλάτη.

Πενήντα μια ημέρες μετά τη δολοφονία η Ασφάλεια κατόρθωσε να εξιχνιάσει το έγκλημα και να συλλάβει τον δράστη. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για 30χρονο Γεωργιανό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight