Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Χειροπέδες για ναρκωτικά

Δυτ. Ελλάδα: Χειροπέδες για ναρκωτικά

Βρήκαν τον διαρρήκτη φοροτεχνικού γραφείου στην Αμαλιάδα

Συνελήφθη χθες το πρωί, σε δημοτικό διαμέρισμα του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 41χρονος Έλληνας,  διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη,  συνολικού βάρους (18,4) γραμμαρίων.

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από τρεις ημέρες σε γραφείο στην Αμαλιάδα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου Έλληνα, ο οποίος την 6-11-2019 το βράδυ, διέρρηξε φοροτεχνικό γραφείο και αφού ερεύνησε όλους τους χώρους αφαίρεσε το χρηματικό πόσο των
(150) ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 23χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (26,7) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 43χρονος Έλληνας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (12,4) γραμμαρίων. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη, προέκυψε ότι σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις