Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Και το όνομα αυτής Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Και το όνομα αυτής Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Σε κλίμα χαράς και συγκίνηση η βάπτιση της 8 μηνών εγγονούλας του Αντώνη Βουγιουκλάκη, αδελφού της Αλίκης

Την Κυριακή 3/11/2019, πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα, στην Αθήνα η βάφτιση της… νέας Αλίκης Βουγιουκλάκη, κι αν αναρωτιέστε σε ποιαν αναφερόμαστε, δεν είναι άλλη από την χαριτωμένη μόλις 8 μηνών κορούλα του ανιψιού της αξέχαστης Αλίκης, Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, γιου του μικρότερου αδελφού της εθνικής μας σταρ, Αντώνη Βουγιουκλάκη.

Το θέμα της βάπτισης, της εγγονής του Αντώνη Βουγιουκλάκη ήταν «Η λίμνη των κύκνων» και η μικρή νεοφώτιστη ήταν πολύ ήσυχη και μονίμως χαμογελαστή.

Νονοί της μικρούλας που βαπτίστηκε με ένα όνομα που μαζί με το «βαρύ» επώνυμο, θα κουβαλά κι ένα θρύλο όπως ήταν αυτός της αξέχαστης Αλίκης που έφυγε από τη ζωή πριν από 23 χρόνια, ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην τωρινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Κιούσης και η Χριστιάνα Παπαγεωργάκη ενώ το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν στενοί συγγενείς και επώνυμοι φίλοι του Αιμίλιου και της Κατερίνας Βουγιουκλάκη τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσά τους ήσαν οι Αντώνης Σαμαράς, Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Βιδάλη, Άννα Φόνσου, Άριελ Κωνσταντινίδη, Φάνη Πάλη Πετραλιά, Κώστας Πρέκας, Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πατρινός σώουμαν και λάτρης της Αλίκης, Τάκης Ζαχαράτος, η Ελένη Ροδά καθώς και όλοι οι Δήμαρχοι Νοτιών Προαστίων.

Μία από τις πιο όμορφες λεπτομέρειες της βάφτισης, όπως αναφέρει το gossip-tv.gr,  ήταν ότι το μυστήριο τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης κ. Αντώνιος, πρώην Επίσκοπος Σαλώνων, ο οποίος ήταν και αυτός που κοινώνησε τη θεία του Αιμίλιου, Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν φύγει από τη ζωή, 23 χρόνια πριν και ήταν ο πνευματικός της.

Οι φωτ. είναι από το tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight