Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Άκρως εντυπωσιακά τα OPEN days εκπαιδευτικής ρομποτικής Latsi stem

Άκρως εντυπωσιακά τα OPEN days εκπαιδευτ...

Παρακολουθήστε ένα δωρεάν μάθημα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τρία εντυπωσιακά Open Day Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Lαtsi STEM (ένα σε κάθε σχολείο). Γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την παρουσίαση των μοντέλων Ρομποτικής.

Η εκπαιδευτική Ρομποτική είναι κλάδος της τεχνολογίας που ασχολείται με τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την μελέτη των κατασκευών – ρομπότ. Η κατανόηση της ρομποτικής από νωρίς θα δώσει ένα βασικό εφόδιο στο παιδί και θα του διδάξει ότι η επιστήμη και η τεχνολογία είναι κάτι που αξίζει τον κόπο να «αγκαλιάσει», να διερευνήσει και να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του στο μέλλον. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ρομποτικής Lαtsi STEM είναι σχεδιασμένα για παιδιά από 6 έως 15 ετών και διδάσκονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές με τον κατάλληλο εξοπλισμό ανά ηλικιακή κατηγορία.

Ο όρος “STEM” [Science, Technology, Engineering and Mathematics] είναι το ακρωνύμιο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα σχετικά με την εκπαιδευτική πολιτική, για τα πεδία που αναφέρονται στις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Μηχανική και τα Μαθηματικά. Με το STEM επιχειρείται ο μετασχηματισμός από το επίπεδο της παραδοσιακής δασκαλοκεντρικής διδασκαλίας στην επίλυση προβλήματος μέσω της διερευνητικής μάθησης, εμπλέκοντας δημιουργικά τους μαθητές στην ανακάλυψη της λύσης.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς, οι μαθητές που ασχολούνται με την εκπαιδευτική ρομποτική αυξάνονται με σημαντικούς ρυθμούς.

Γιατί οι γονείς να επιλέξουν την Εκπαιδευτική Ρομποτική για τα παιδιά τους;

  •  Ενδυναμώνουν τις δεξιότητες STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά)
  •  Μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά
  •  Εξασκούνται στη δημιουργική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων
  •  Έχουν καλύτερο χειρισμό της τεχνολογίας

Εκδηλώστε σήμερα το ενδιαφέρον σας, ώστε το έμπειρο διδακτικό προσωπικό να σας ενημερώσει αναλυτικά και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το παιδί σας. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ μάθημα χωρίς καμία δέσμευση για να συνεχίσετε στο πρόγραμμα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και διαμορφώνονται συνεχώς νέα ολιγομελή τμήματα (αυστηρά έως 8 μαθητές ανά τμήμα).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

· 2610 333090 (Κεντρικό)

· 2610 672223 (Βραχναίϊκα)

· 2610 590126 (Καλλιθέα)

Ε-mail: [email protected]

www.latsi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being