Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Casa Fortunato στη Λισαβώνα: Καλύτερο ξενοδοχείο κατά τον οδηγό Mr & Mrs Smith

Casa Fortunato στη Λισαβώνα: Καλύτερο ξε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα ξενοδοχείο -σπίτι που μας έχει «κερδίσει» με τη μοναδικότητά του, οι ιδιοκτήτες ζουν μαζί με τους πελάτες

Ένα χαρούμενο, οικογενειακό boutique hotel στη Λισαβώνα, που χαρακτηρίζεται από ένα κεφάτο mix & much επίπλων διάσημων σχεδιαστών, vintage αντικειμένων, μαροκινών χαλιών και εμβλήματα τα έντονα χρώματα και τις ψυχεδελικές «ζακάρ» ταπετσαρίες κατέκτησε το «στέμμα» του καλύτερου ξενοδοχείου από τον εκλεκτικό, διεθνή οδηγό ξενοδοχείων Mr &Mrs Smith που αν μη τι άλλο ξέρει να αναδεικνύει την αφρόκρεμα στη φιλοξενία ανά την υφήλιο. Το Casa Fortunato, που ήταν το μεγάλο όνειρο ενός ζευγαριού αρχιτεκτόνων, έχει απασχολήσει τα καλύτερα περιοδικά διακόσμησης και αρχιτεκτονικής. Λειτουργεί σαν σπίτι, αφού είναι τόσο όμορφο ώστε οι δημιουργοί του αποφάσισαν να μένουν εκεί, μαζί με τα τέσσερα παιδιά και το σκύλο τους. Θέλουν οι επισκέπτες να νιώθουν ως μέλη της φαμίλιας και στενοί τους φίλοι!

«Τα πάντα εδώ μέσα είναι μοναδικά, διαλεγμένα ένα- ένα. Στην κουζίνα μπορείτε να δοκιμάσετε δημιουργικά πιάτα με τοπικά προιόντα, έναν συνδυασμό μεσογειακής κουζίνας και γιαπωνέζικων γεύσεων» λένε οι ιδιοκτήτες.

Το Casa Fortunato με την art deco πρόσοψη, βρίσκεται στην καρδιά της Λισαβώνας, στην «μοδάτη» περιοχή Αmorerias και θεωρείται υποδειγματική πρόταση απόδρασης σαββατοκύριακου. Στο site των Mr & Mrs Smith, με αφορμή τα βραβεία του 2019, αναφέρεται πως έχει επιτύχει την «προσέγγιση next generation στη φιλοξενία ως ξενοδοχείο-σπίτι».  Οι φωτογραφίες θα σας πείσουν πάντως πως πρωτίστως παραδίδει μαθήματα ντεκόρ με προσωπικότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View