Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» την Αχαΐα – Πού θα πάει και ποιούς θα δει

Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» την Αχαΐα – Π...

Στην Αχαΐα την Δευτέρα και την Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός

Διήμερο επισκέψεων και συναντήσεων θα έχει στην Αχαΐα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος, την Δευτέρα θα βρεθεί σε Αίγιο, Ακράτα και Ερύμανθο, ενώ την Τρίτη στην Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Δευτέρας θα ξεκινήσει τις επισκέψεις του στο νομό, από την Ακράτα, όπου θα συναντηθεί με τους πολίτες της περιοχής. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Αίγιο, όπου θα έχει επαφές με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με κατοίκους της πόλης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο χωριό Σκιαδά της Τριταία, όπου μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Η επόμενη ημέρα της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα ξεκινήσει από την Πάτρα και συγκεκριμένα από την πλατεία Ελευθερίας, όπου θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΚΕΘΕΑ. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κάτω Αχαΐα, όπου και θα περιοδεύσει.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας και στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει στη λαϊκή συνέλευση του κόμματος στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις