Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Hotel Calimala: Το νέο ξενοδοχείο στη Φλωρεντία συνδέει την παράδοση με το πιο χαρούμενο σύγχρονο design

Hotel Calimala: Το νέο ξενοδοχείο στη Φλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Είναι η καινούρια πρόταση φιλοξενίας που αγναντεύει την Piazza della Signoria και ενθουσίασε τη γαλλική Vogue

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πανέμορφης Φλωρεντίας, της πόλης- σύμβολο της ιταλικής αναγέννησης που «σφύζει» πάντα από ορδές τουριστών, το εμβληματικό Palazzo degli Angeli του 16ου αιώνα με τη ζωγραφιστή πρόσοψη φαντάζει διαφορετικό…. Μετατράπηκε στο πιο πολυσυζητημένο ξενοδοχείο των ημερών, το Hotel Calimala των 38 δωματίων, το οποίο ξεχωρίζει με την αισιόδοξη αισθητική του.

Ενώ τιμά την παράδοση με πέτρα serena και μάρμαρα Τοσκάνης «φωνάζει» θετική ενέργεια χάρη στα έντονα χρώματα των μοντέρνων επίπλων του, τους καθρέφτες με τις καμπύλες και τη σουρεάλ ματιά σε αντικείμενα και έργα τέχνης. Ο deco- architect designer  Alex Meitlis  δεν ήθελε να δείχνει μουσειακό λόγω του κτιρίου, αλλά αντίθετα να συνδέσει το ένδοξο παρελθόν με το σύγχρονο, διεθνή σχεδιασμό.

Το καταπληκτικό είναι βέβαια πως η θέση του Calimala σου επιτρέπει να «βλέπεις» τηνη Piazza della Signoria και το Duomo, να είσαι κοντά σε όλα τα αξιοθέατα και στα υπέροχα καταστήματα. Διαθέτει μάλιστα τρεις πανοραμικές ιδιωτικές ταράτσες, ιδανικές για ρομαντικά δείπνα και επιχειρηματικές συναντήσεις. Ειδικά στο Angel Roofbar & Dining προσφέρονται λαχταριστό πρωινό με ολόφρεσκα αρτοποιήματα, γεύματα που προσεγγίζουν δημιουργικά την αγαπημένη ιταλική κουζίνα αλλά και δροσερά κοκτέιλ με υπόκρουση dj sets.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View