Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Christian Tete Hair Salon & Spa: Δοκιμάσαμε πρώτοι τις πιο καινοτόμες θεραπείες μαλλιών

Christian Tete Hair Salon & Spa: Δοκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μεταμορφώστε την κώμη σας μεμιάς, σας έχουμε προτάσεις

H υγιής εικόνα και η λάμψη των μαλλιών μας αδιαμφισβήτητα προέχει του hair styling. Πρωτοποριακές  μέθοδοι αναζωογονούν την τρίχα, επαναφέροντας την όμορφη όψη και υφή της, εφόσον βέβαια απευθυνθούμε σε κομμωτήριο που ειδικεύεται εγγυημένα σε αυτές. Καλωσορίζοντας το φθινόπωρο το αγαπημένο hair salon «Christian Tete» στα Ψηλαλώνια, δίνει την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να ανακαλύψει τις ανάγκες των μαλλιών της, διαθέτοντας ειδική κάμερα διάγνωσης και επαναστατικές θεραπείες  για όλους τους τύπους μαλλιών. Σπεύστε λοιπόν και μεταμορφώστε την κώμη σας μεμιάς!

Ποιες όμως είναι ακριβώς αυτές οι θεραπείες;

Make over μαλλιών: Αναδομήστε τα κατεστραμμένα – εύθραυστα μαλλιά σας, τα οποία έχουν υποστεί χημικές διεργασίες με την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ θεραπεία S.O.S Sweet Professional.

Επαναστατικό bottox μαλλιών: Αποκτήστε μεταξένια μαλλιά με τις καινούριες,  μεταμορφωτικές θεραπείες κερατίνης Nanocure Brazilian Keratine Treatment, εμπλουτισμένες με κολλαγόνο, πρωτεΐνη και ρινίσματα διαμαντιού.

Παγοθεραπεία: Γνωρίστε την πρωτοποριακή μέθοδο επιδιόρθωσης κατεστραμμένων μαλλιών HairToxx Ice Cold Treatment. Η πάγο-θεραπεία επιταχύνει την μεταφορά θρεπτικών στοιχείων στα μαλλιά, συμβάλλοντας στην μεγαλύτερη απορρόφησή τους από την τρίχα.

Mysnapshot: Aνανεώστε τα μαλλιά σας άμεσα- σε 5 μόλις λεπτά -με τις εντατικές θεραπείες της Label-m Snapshot, εμπλουτισμένες με ενεργά συστατικά. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας υπάρχει η αντίστοιχη θεραπεία, όπως οι ακόλουθες:

Scalp Soothing: Για ξηρά ευαίσθητα δέρματα (ξηροδερμία)

Damage Control: Για αδύναμα, ταλαιπωρημένα από υπηρεσίες βαφείου μαλλιά.

Volume Boost: Για όγκο σε λεπτά, ίσια και αραιά μαλλία.

Colour Revive: Για λάμψη σε βαμμένα, άτονα η ξεθωριασμένα μαλλιά.

Εξασφαλίσαμε και μια ειδική προσφορά – μην τη χάσετε!

Ανανεώστε το  δέρμα της κεφαλής σας και μεταμορφώστε άμεσα τα μαλλιά σας. Με την βοήθεια των ειδικών του hair salon «Christian Tete», επιλέξτε  τη θεραπεία που χρειάζονται τα δικά σας μαλλιά και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας επίσκεψη!

Info:

Christian Tete Hair Salon

Υψηλών Αλωνίων 11, Πάτρα      

Τ: 261 031 6330

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View