Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Ξέσπασμα οργής για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη

Ζάκυνθος: Ξέσπασμα οργής για το θανατηφό...

Διαμαρτυρία στο νησί από τους κατοίκους

Θλίψη και οργή επικρατεί στη Ζάκυνθο για τον θάνατο της 59χρονης, όταν την παρέσυρε και τη σκότωσε ένα ΙΧ που οδηγούσε μια γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα, διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο το ανήλικο παιδί της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε μια 31χρονη γυναίκα, ζακυνθινής καταγωγής.

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου προχώρησαν το πρωί της Κυριακής οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το θανατηφόρο τροχαίο στο όποιο έχασε τη ζωή της 59χρονη.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τον θυμό και την οργή τους για τα όσα συνέβησαν (εκτός των άλλων υπήρξε και εγκατάλειψη του θύματος από την οδηγό), προσθέτοντας ότι έχουν αποφασίσει να συγκροτήσουν επιτροπή αγώνα που θα κάνει ενέργειες προς τις Αρχές, ώστε αυτές να πειστούν πως ο δρόμος χρειάζεται διαπλάτυνση και να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ώστε να μη γίνονται συνέχεια τροχαία.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης 59χρονης, οι οποίοι δήλωσαν πως πήγε το παιδί της στο σχολείο και μετά στη δουλειά της, όμως δεν πρόλαβε γιατί η τύχη δεν ήταν μαζί της.

Το παιδί έμεινε πλέον ορφανό και από μητέρα και από πατέρα, ενώ επειδή το σοκ είναι μεγάλο πρέπει να έχει όλη εκείνη τη στήριξη που απαιτείται από ειδικούς. Η οικογένεια της 59χρονης ανέφερε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, προκειμένου να υπάρξει δικαίωση.

Με πληροφορίες από το: zantetimes.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις