Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 56χρονη & πάντα γοητευτική Ντέμι Μουρ τα λέει όλα στο memoir βιβλίο της, "Inside Out"

Η 56χρονη & πάντα γοητευτική Ντέμι Μ...

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο εξωτερικό

Η υπέροχη Ντέμι Μουρ στα 56 της χρόνια σήμερα, παραμένει μία ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα και αυτό το διάστημα όλοι συζητούν γι’ αυτήν με αφορμή το memoir βιβλίο της με τίτλο «Inside Out» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο εξωτερικό, όπου η Αμερικανίδα σταρ, από τις μεγαλύτερες στα τέλη του ’80 και την δεκαετία του ’90 με επιτυχίες όπως τα «Ghost, Αόρατος εραστής», «Ζήτημα Τιμής», «Ανήθικη Πρόταση», «Disclosure – Αποκαλύψεις», κ.α., εξομολογήθηκε το δύσκολο παρελθόν της και αποκάλυψε πολλά για την ζωή της που το κοινό δεν γνώριζε.

Η Ντέμι Μουρ έγραψε λοιπόν το βιβλίο «Inside Out» και αναφέρει πως είχε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία αλλά και αργότερα στη ζωή της τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εκείνη, καθώς αντιμετώπισε πολλές καταστάσεις.

Όπως περιγράφει η ίδια στο βιβλίο της, στα 15 της βιάστηκε ενώ αργότερα έπεσε στο αλκοόλ, στα φάρμακα και στα ναρκωτικά. Ακόμη, αποκάλυψε ότι όταν ήταν ζευγάρι με τον νεότερο της ηθοποιό Άστον Κούτσερ, τον οποίο είχε ερωτευτεί και είχαν μάλιστα και παντρευτεί για περίπου οκτώ χρόνια έως το 2013, έμεινε έγκυος, ωστόσο, απέβαλλε.

Η λαμπερή ηθοποιός και από τις πιο ωραίες του Χόλιγουντ, που έχει αποκτήσει τρεις κόρες από τον γάμο της με τον ηθοποιό Μπους Γουίλις, μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης το 2012 μετά από επεισόδιο που είχε. Τα παιδιά της την απέφευγαν και δημιουργήθηκαν κακές σχέσεις μεταξύ τους λόγω της εξάρτησής της, όπως γράφει. Ακόμη η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε ότι ο Μπρους Γουίλις δεν χαιρόταν ιδιαίτερα με την δουλειά της καθώς έλειπε από το σπίτι και τα παιδιά.

Η συνέντευξη στους Times για το βιβλίο της, έρχεται λίγο μετά και από το εντυπωσιακό γυμνό εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας Harper's Bazaar για το τεύχος Οκτωβρίου 2019.

Η Ντέμι Μουρ στον λογαριασμό της στο instagram έγραψε ανεβάζοντας φωτογραφία του εξώφυλλου του βιβλίου της τα εξής: «τα πρώτα αντίτυπα μόλις βγήκαν. Νιώθω υπέροχα να κρατώ το βιβλίο επιτέλους στα χέρια του μετά από τόσο καιρό αναμονής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight