Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αναψυκτικά Gia…giamas – Παραδοσιακά Σπιτικά Αναψυκτικά Με Άρωμα Οικογένειας

Αναψυκτικά Gia…giamas – Παραδοσιακά Σπιτ...

Ξυπνάνε τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις

Τα παραδοσιακά σπιτικά αναψυκτικά Gia…giamas αναβιώνουν την πατροπαράδοτη ελληνική γεύση, που ξυπνάει τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις.

 
Τι είναι τα αναψυκτικά Gia…giamas

Τα προϊόντα Gia..giamas της ελληνικής εταιρείας Barista Pro, παρασκευάζονται από 100% ελληνικά και φρέσκα φρούτα, που κλείνουν μέσα τους όλη τη γεύση και το άρωμα των παιδικών μας αναμνήσεων.

Αυτά τα αναψυκτικά έχουν βασιστεί πάνω στη μυστική συνταγή της γιαγιάς Μαρίκας, από την οποία έχουν πάρει και το όνομά τους και έχουν αποσπάσει 2 βραβεία Ανώτερης Γεύσης από το International Taste Institute των Βρυξελλών.

 
Σε ποιους απευθύνονται;

Το προϊόντα Gia…giamas είναι κυριολεκτικά για όλους. Από επιχειρήσεις που θέλουν να διαφοροποιηθούν απέναντι στον ανταγωνισμό και να αυξήσουν την κερδοφορία τους, προσφέροντας ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν, μέχρι όλους όσους αγαπούν τον υγιεινό τρόπο ζωής και θέλουν να απολαμβάνουν μοναδική σπιτική γεύση, όλο τον χρόνο.

Τι περιέχουν τα αναψυκτικά Gia…giamas

Τα αναψυκτικά Gia…giamas περιέχουν τον χυμό από 100% ελληνικά φρούτα και παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη, τεχνητά συντηρητικά, γλυκαντικά και χρωστικές ουσίες. Τα αναψυκτικά Gia…giamas έρχονται στις εξής γεύσεις:

·         Λεμονάδα

·         Μανταρινάδα

·         Ροδακινάδα

·         Ρόδι με πράσινο μήλο

·         Φράουλα με λεμόνι

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Barista Pro θα βρείτε τα αναψυκτικά Gia…giamas σε χονδρική, καθώς και προτάσεις για το πως να τα χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε πεντανόστιμες σπιτικές συνταγές, που εντυπωσιάζουν.

Δοκιμάστε τα και δροσίστε την καθημερινότητά σας με ελληνικό άρωμα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά