Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

500 μαθητές και μαθήτριες «φώναξαν παρών» στο πρώτο χτύπημα του κουδουνιού στα Αρσάκεια σχολεία Πατρών

500 μαθητές και μαθήτριες «φώναξαν παρών...

Νέα σχολική χρονιά

Με χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε το κεντρικό προαύλιο των Αρσακείων Σχολείων Πατρών κατά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού από τον Αιδεσιμολογιώτατο Νικόλαο Σκιαδαρέση, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου, παρουσία του Επόπτη των Αρσακείων Σχολείων Πατρών Ιωάννη Αθανασόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου, των μαθητών και εκπαιδευτικών και μαθητών και πλήθους κόσμου.

Ο κύριος Μπονάνος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σημαντικό εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο που παρέχουν τα Αρσάκεια Σχολεία στην πόλη των Πατρών και στην ευρύτερη περιοχή εδώ και 183 χρόνια, ενώ απευθυνόμενος στους μαθητές εστίασε στον σχολικό εκφοβισμό και στην αποδοχή της διαφορετικότητας.

Εκ μέρους των Διευθύνσεων και των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής του Γυμνασίου Δημήτριος Βλαχοδημητρόπουλος και ευχήθηκε μία εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά. Συνεχάρη τους αποφοίτους για τις σπουδαίες τους επιτυχίες (100% επιτυχία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα!!!) και καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου και της Α΄ δημοτικού στο νέο τους ξεκίνημα στο Σχολείο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά