Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Ο Αίσωπος φέρνει Ρώσους στη Χαλκιδική

Ο Αίσωπος φέρνει Ρώσους στη Χαλκιδική

Οι μύθοι του Αισώπου στο επίκεντρο διαγωνισμού για την προβολή της Χαλκιδικής στους Ρώσους

Τους μύθους του Αισώπου επιστρατεύει φέτος η ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα, για να ενισχύσει την προβολή της Ελλάδας ως οικογενειακού τουριστικού προορισμού στη Ρωσία, καθώς διανύουμε μάλιστα το Έτος Ελλάδας-Ρωσίας στη Λογοτεχνία και τη Γλώσσα, σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νέστορας Τυροβούζης, προϊστάμενος του γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στη Μόσχα.

Με αποδέκτη τους Ρώσους μαθητές και τις οικογένειές τους, το Γραφείο Δημόσιας Διπλωματίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα διοργανώνει τον 3ο πανρωσικό διαγωνισμό ζωγραφικής με έπαθλο για τους δύο τυχερούς νικητές ταξίδια στη Χαλκιδική το καλοκαίρι 2020. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με τη στήριξη της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής.

Τις δυο προηγούμενες φορές, αντίστοιχοι διαγωνισμοί της ελληνικής πρεσβείας σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τον κ.Τυροβούζη, ξεπερνώντας συνολικά τις 2.000 συμμετοχές και έχοντας στην κριτική τους επιτροπή σημαντικούς Έλληνες και Ρώσους καλλιτέχνες και παιδαγωγούς, ανάμεσά τους τον γλύπτη Νίκο Φλώρο. Φέτος, την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν οι Έλληνες κομίστες και εικονογράφοι Γιώργος Δουτσιόπουλος, Στέφανος Κολτσιδόπουλος, Κωστής Παπαθεοδώρου, Αγγελική Σαλαμαλίκη και Θάνος Τσίλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life