Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσίασαν οι Πατρινοί Alcatrash στο live στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσίασαν οι Πατρινοί Alcatrash στο l...

Εμφανίστηκαν από τον Κωνσταντίνο Αργυρό & τις Μέλισσες έως την Ελένη Φουρέιρα & το ντουέτο από τη Νορβηγία Marcus & Martinus

Ρεκόρ προσέλευσης με κοντά 80.000 κόσμο είχε το live της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 μ’ ένα εντυπωσιακό line up καλλιτεχνών στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ – Ολυμπιακό στάδιο στην Καλογρέζα στην Αθήνα, την περασμένη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν, ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, το ντουέτο-φαινόμενο Marcus & Martinus από τη Νορβηγία, ο Light, οι Μέλισσες αλλά και οι Πατρινοί Alcatrash που εντυπωσίασαν.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Ζήσης Ρούμπος που μαζί με τη Josephine καλωσόρισαν το κοινό με μία άκρως χορευτική έναρξη δίνοντας το στίγμα της πιο θετικής συναυλίας!

Ο DJ Pitsi με ένα upbeat warm up set «ζέστανε» το κοινό! Ο D3LTA, ο Ελληνοβρετανός τραγουδοποιός, βρέθηκε για 1η φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και στη συνέχεια, σειρά είχαν οι The Players, οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από το μουσικό project “Back 2 Bands” το 2017!

Οι Alcatrash που θα είναι και φέτος μαζί με τον Νίκο Μουτσινά στην ανανεωμένη εκπομπή του αυτή τη φορά στον Σκάι, άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά! Μεταξύ άλλων εμφανίστηκαν και ο Αναστάσιος Ράμμος αλλά και ο Snik που χάρισε έντονες μουσικές συγκινήσεις με το δικό του προσωπικό στυλ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με αμάνικο μπλουζάκι, όταν ανέβηκε στη σκηνή, ξεσήκωσε τη νεολαία όπως και οι Μέλισσες που έστειλαν τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με τα μεγαλύτερα τους hits, ενώ ερμήνευσαν και το «Δεν έχω ιδέα» σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Αναστάσιο Ράμμο.

 Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα έκλεψε και πάλι την παράσταση ενώ έκανε και ντουέτο επί σκηνής με τον Claydee στην επιτυχία τους «Loquita».

 Για πρώτη φορά σε live performance, η Ελένη Φουρέιρα & ο Lil Barty παρουσίασαν το νέο hit «Άλλο Level», το οποίο δημιούργησαν μαζί με το κοινό μέσα από το μουσικό project “Join The Beat”. Τους δύο καλλιτέχνες πλαισίωσε η ομάδα “The Wolves”, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυμναστικής, υπό την καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη.

*Οι φωτ. είναι Panoulis Photography & μας εστάλησαν από τους διοργανωτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight