Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Λύγισε" στη σκηνή η Άννα Βίσση - ΒΙΝΤΕΟ

"Λύγισε" στη σκηνή η Άννα Βίσση - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Μάτι

 Στο Μάτι όπου και έδωσε συναυλία βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η  Άννα Βίσση. Όταν βγήκε στη σκηνή, το πρώτα πράγμα που θέλησε να ζητήσει στον κόσμο να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς τον περασμένο Ιούλιο ενώ και η ίδια «έσπασε»

Η  Άννα Βίσση τραγούδησε αφιλοκερδώς στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ), ενώ παρούσα στη συναυλία της ήταν και η αδερφή της Νίκη, που μένει στο Μάτι. Η συναυλία είχε με ελεύθερη είσοδο και έγινε μετά από πρόταση στην Άννα Βίσση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», το οποίο βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό των πληγέντων.

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ! Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους της μουσικής, τους φίλους της ζωής! Σας καλωσορίζω… Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Δεν ξέρω, δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ, συγχωρέστε με! Πριν πούμε οτιδήποτε, πριν τραγουδήσουμε, πριν αισθανθούμε άλλα πράγματα, να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για όλα αυτά τα πλάσματα που σήμερα δεν είναι μαζί μας», είπε με φωνή που έτρεμε από τη συγκίνηση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight