Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αρωγός στο 11ο Pick Patras ο Εμπορικός Σύλλογος

Αρωγός στο 11ο Pick Patras ο Εμπορικός Σύλλογος

Τα Πατρινά καταστήματα θα προσελκύσουν τους επισκέπτες με μοναδικές προσφορές & δώρα εκπλήξεις

O Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος της Πάτρας θα είναι αρωγός στο 11ο PICK Patras που θα διεξαχθεί το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το «στρατηγείο» της διοργάνωσης στήνεται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλ. Γεωργίου.

Βρισκόμαστε λίγες μόνον μέρες πριν την διοργάνωση του 11ου Pick Patras.  Ενός μοναδικού μηχανοκίνητου υπερθεάματος στο κέντρο της Πάτρας που έχει πλέον γίνει θεσμός και έχει αγκαλιαστεί από τους Πατρινούς αλλά και χιλιάδες επισκέπτες.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών για μια ακόμη φορά είναι Αρωγός σ’ αυτήν την εκδήλωση. Στην συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών που δόθηκε την Τρίτη 3/9/2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος απηύθυνε κάλεσμα προς τους επισκέπτες της διοργάνωσης να γνωρίσουν την πλούσια, δυναμική, ποιοτική, συμφέρουσα  και σύγχρονη αγορά της Πάτρας. Ειδικά για τις ημέρες της διοργάνωσης (Παρασκευή 13/9 και Σάββατο 14/9) τα Πατρινά καταστήματα θα προσελκύσουν τους επισκέπτες με μοναδικές προσφορές και δώρα εκπλήξεις.  Στο φυλλάδιο – πρόγραμμα της διοργάνωσης θα υπάρχει και ανάλογη καταχώρηση του Συλλόγου με το σύνθημα «Τρέξε Πάτρα και βγες κερδισμένος».

Τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας καλεί τους εμπόρους να στηρίξουν με «γενναίες» προσφορές  έμπρακτα τον πρωτοποριακό θεσμό που προβάλει την πόλη, συμβάλει στην εξωστρέφεια, αυξάνει την επισκεψιμότητά της και στηρίζει την τοπική οικονομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά