Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρή 34χρονη σε σαμανική τελετή εξαγνισμού πνεύματος

Νεκρή 34χρονη σε σαμανική τελετή εξαγνισ...

Η γυναίκα συμμετείχε σε τελετή που οργάνωσε 50χρονη Ρωσίδα στην Κύπρο

Την τελευταία της πνοή σε σατανική τελετή εξαγνισμού άφησε μια 34χρονη από τη Λετονία. Η γυναίκα συμμετείχε σε τελετή που οργάνωσε 50χρονη Ρωσίδα σε σπίτι στη Λάρνακα. Στη τελετή συμμετείχαν περίπου 40 άτομα.

Η 34χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο και, όπως διαπιστώθηκε, είχε κάνει χρήση ναρκωτικής ουσίας, η οποία της είχε προσφερθεί σε ρόφημα κατά την τελετή.

Συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λάρνακας για διαλεύκανση της υπόθεσης πρόκλησης θανάτου 34χρονης από τη Λετονία που σημειώθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου στη περιοχή Βεργίνα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου «η Αστυνομία συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης και καταβάλλονται προσπάθειες προς εντοπισμό των 20 περίπου ατόμων που παρευρέθηκαν στην «τελετή εξαγνισμού πνεύματος» που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη περιοχή Βεργίνα».

Πρόσθεσε ότι «τα τεκμήρια που έχουν ληφθεί από τη σωρό της 34χρονης από τη Λετονία, στάλθηκαν για τις απαραίτητες τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις, με στόχο να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις