Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διέρρηξαν τροχόσπιτο στην Κάτω Αχαία και δεν άφησαν τίποτα μέσα

Διέρρηξαν τροχόσπιτο στην Κάτω Αχαία και...

Συλλήψεις από την αστυνομία

Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 25 και 29 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού σε παραλία της Κάτω Αχαΐας, παραβίασαν σταθμευμένο τροχόσπιτο ιδιοκτησίας του 50χρονου αλλοδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

*Στο μεταξύ, συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι προχθές, στην Κουρούτα, αφαίρεσε από τρείς διαφορετικές οικίες, κοσμήματα, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 9-8-2019, αφαίρεσε από οικία 49χρονου ημεδαπού, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα συνολικής περίπου αξίας (2.500) ευρώ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από οικία 43χρονου ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας τετρακοσίων είκοσι (420) ευρώ και το βράδυ, μετέβη σε οικία 44χρονης απ’ όπου αφαίρεσε κοσμήματα και (300) ευρώ.
Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα tablet και ένα ρολόι, τα οποία αναγνωρίσθηκαν ως κλοπιμαία από οικία ημεδαπού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις