Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Κτήμα Παναγιωτόπουλου: Opening αυτο το Σάββατο - Μπάνιο με άνεση και ασφάλεια, για όλη την οικογένεια

Κτήμα Παναγιωτόπουλου: Opening αυτο το Σ...

Αμμώδης παραλία με ντους, θέσεις στάθμευσης και ειδικό χώρο για τις οικογένειες

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται στο απόγειό του και τη ζέστη να κάνει αισθητή την παρουσία της, όλοι αναζητούμε μια όαση δροσιάς και το Κτήμα Παναγιωτόπουλου και το δημοφιλές Beach Bar Azur στο Λαμπίρι Αχαΐας αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Στον πανέμορφο κόλπο με τη φιλόξενη παραλία, οι άνθρωποι του Κτήματος Παναγιωτόπουλου έχουν μεριμνήσει να εξασφαλίζουν στους επισκέπτες ξεκούραση, χαλάρωση και απόλαυση καλοκαιρινών στιγμών.  

Για αυτό το λόγο άλλωστε, αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο για τη νεολαία, όσο και για τις οικογένειες, που χαίρονται τις βουτιές τους με την απαραίτητη ασφάλεια και άνεση, μαζί με απίθανα κοκτέιλ και πεντανόστιμη κουζίνα.

Μάλιστα φέτος, το Κτήμα Παναγιωτόπουλου έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για τις οικογενειακές συντροφιές, και για έναν επιπρόσθετο και… ανεξήγητο λόγο. Η μισή παραλία έχει γίνει αμμώδης χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο, ενώ τοποθετήθηκαν τέσσερα νέα ντους. Όσο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, λειτουργεί χώρος στάθμευσης των οχημάτων, σε απόσταση μόλις δέκα μέτρων από τη θάλασσα και το εστιατόριο (όπου είναι και ο χώρος των οικογενειών), ώστε ο μπαμπάς και η μαμά να μην έχουν μπροστά τους αγώνα για να βγάλουν τα πράγματα των παιδιών τους (καρότσια, σωσίβια, παιχνίδια, κλπ).

Με τον έξυπνο αυτό τρόπο, οι υπεύθυνοι, κατάφεραν οι οικογενειακές συντροφιές, να βρίσκονται στον ίδιο χώρο αλλά με ξεχωριστή πτέρυγα, ώστε να απολαμβάνουν αυτές τις ευκολίες χωρίς να είναι απομονωμένοι από τους υπόλοιπους που δεν είναι σε αυτήν την φάση της ζωής τους.

Στο πολυσύχναστο κτήμα υπάρχει έμπειρος ναυαγοσώστης με πλήρη εξοπλισμό διάσωσης και πρώτων βοηθειών,  ενώ οι μικροί φίλοι του Azur πέρα από το μπάνιο τους διασκεδάζουν και στον παιδότοπο με τα μεγάλα τραπέζια, ενώ τα παιχνίδια τους φουσκώνονται με αντλία δίχως κόπο και χωρίς χρέωση.

Και βέβαια, το Azur εκτός από υπηρεσίες για όσους αναζητούν μια ανάσα δροσιάς κάνοντας το μπάνιο τους και απολαμβάνοντας ένα δροσερό ρόφημα ή Cocktail προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια High End υπηρεσίες για εκλεκτικούς ουρανίσκους στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Εστιατορίου του και είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βραδύ για όσους θέλουν να γευματίσουν και να ανακαλύψουν ιδιαίτερες γεύσεις και όμορφες παρουσιάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life