Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Κτήμα Παναγιωτόπουλου: Μπάνιο με ασφάλεια για μικρούς και μεγάλους στο Azur

Κτήμα Παναγιωτόπουλου: Μπάνιο με ασφάλει...

Προσλήφθηκε ναυαγοσώστης με περγαμηνές για την αποφυγή κάθε δυσάρεστου περιστατικού ή ατυχήματος

 Απολαυστικά και αγαπημένα τα θαλασσινά μπάνια στο ονομαστό Κτήμα Παναγιωτόπουλου και το δημοφιλές Beach Bar Azur στο Λαμπίρι Αχαΐας. Στον πανέμορφο κόλπο με τη φιλόξενη παραλία, όπου νεολαία αλλά και οικογενειακές συντροφιές χαίρονται τις βουτιές τους μαζί με απίθανα κοκτέιλ και πεντανόστιμη κουζίνα, έχει προβλεφθεί να δροσιζόμαστε ως λουόμενοι με την απαραίτητη ασφάλεια.  

Στο πολυσύχναστο κτήμα υπάρχει έμπειρος ναυαγοσώστης με πλήρη εξοπλισμό διάσωσης και πρώτων βοηθειών σε περίπτωση όχι μόνο θαλάσσιου ατυχήματος αλλά και τυχόν επεισοδίου στην στεριά. Ετσι, έχει προβλεφθεί η άμεση αντιμετώπιση σε κίνδυνο πνιγμού αλλά και άλλων πιθανών δυσάρεστων περιστατικών  όπως έμφραγμα, εγκεφαλικό, χτυπήματα στο σώμα, πληγές, τσιμπήματα εντόμων, αχινών κλπ

Όπως υπογραμίζουν οι υπεύθυνοι, ο ναυαγοσώστης που προσλήφθηκε είναι πτυχιούχος παροχής πρώτων βοηθειών από τον ερυθρό Σταύρο εκτός του διπλώματος ναυαγοσωστικής στην θάλασσα που διαθέτει. Η υπηρεσία προσφέρεται καθώς οι θάνατοι από πνιγμό στην Αχαΐα έχουν εκτιναχθεί  και η επισκεψιμότητα οικογενειών με μικρά παιδιά στο Azur έχει αυξηθεί απαιτώντας ειδική μέριμνα. Θυμίζουμε πως οι μικροί φίλοι του Azur πέρα από το μπάνιο τους διασκεδάζουν και στον παιδότοπο με τα μεγάλα τραπέζια, ενώ τα παιχνίδια τους φουσκώνονται με αντλία δίχως κόπο και χωρίς χρέωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life