Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Σελένα Γκόμεζ γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της σε Ρώμη και Κάπρι

Η Σελένα Γκόμεζ γιόρτασε τα 27α γενέθλιά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολύ χαλαρή, η αγαπημένη σταρ των εφήβων, κανει διακοπές στην Ιταλία με δικούς της ανθρώπους, ενώ φόρεσε μεταξύ άλλων Ancient Greek Sandals

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε Ρώμη και Κάπρι εθεάθη αυτές τις μέρες το teen idol Σελένα Γκόμεζ, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η γλυκιά αμερικανίδα σταρ που έγινε διάσημη από σήριαλ της Ντίσνει και ως αγαπημένη του Τζάστιν Μπίμπερ, γιόρτασε μάλιστα τα 27α γενέθλιά της στην γειτονική χώρα, βολτάροντας ανέμελη, με τη συντροφιά του ιταλού παραγωγού Αντρέα Ιερβολίνο, καλών φίλων και της γιαγιάς της.

 Το ανεπιτήδευτο, κοριτσίστικο ντύσιμό της εγκωμιάστηκε μάλιστα από τα διεθνή media. Επένδυσε σε προσιτά brands, χαλαρές γραμμές και μακρύ μήκος ώστε να νιώθει άνετα. Το χακί φόρεμα ήταν Zara συνδυασμένο με χαμηλές εσπαντρίγιες και το μπεζ λεμονί με το βολάν στο μπούστο ήταν Three Graces φορεμένο με ταμπά, άνετα πέδιλα Ancient Greek Sandals, τσάντα- καλάθι Staud και ψάθινο καπέλο.

Η Γκόμεζ που έχει στα σκαριά νέο άλμπουμ, τον τελευταίο καιρό απέχει από το καλλιτεχνικό προσκήνιο δίνοντας έμφαση στην υγεία της και στην ξεκούραση που χρειαζόταν όπως δήλωσε. H καταπίεση των media και του internet της δημιούργησαν την ανάγκη για ώρες χαλάρωσης ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και μόνο. Όπως γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό εστιατόριο της Ρώμης απολαμβάνοντας ταλιατέλες μα αστακό, παγωτό και τιραμισού ενώ την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στα δρομάκια του Κάπρι με αναψυκτικό στο χέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View