Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλεξοπούλου: Ήταν καθήκον μου να παρέμβω για το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Αιγιαλεία

Αλεξοπούλου: Ήταν καθήκον μου να παρέμβω...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της

Ανακοίνωση σχετικά με την παρέμβαση για το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Αιγιαλεία έκανε η βουλευτής Αχαΐας της νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου 

Όπως αναφέρει σε αυτή έκανε διαδοχικές επικοινωνίες και συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ενημερώνοντας διεξοδικά την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για το φλέγον θέμα της άμεσης συγκομιδής των απορριμμάτων.

Η κυρία Αλεξοπούλου ανέφερε σχετικά:

«Η επίλυση ενός προβλήματος κρύβεται στις προθέσεις όσων επιζητούν τη λύση του. Η στάση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου να συγκαλέσει κοινή σύσκεψη, λίγες ώρες μετά από την ενημέρωσή του για το κατεπείγον θέμα των απορριμμάτων αποδεικνύει την διαφορετική πολιτική προσέγγιση που διακατέχει τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν να αποφασιστεί και τις επόμενες ήμερες  να δοθεί η έγκριση του ΥΠ.ΕΣ ώστε να υπογραφεί σχετική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δυτικής Μακεδονίας , ώστε να ξεκινήσει άμεσα η μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Κοζάνης.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, για την άμεση ανταπόκριση του σχετικά με το σοβαρότατο για τη δημόσια υγεία ζήτημα που ταλαιπωρεί πολλούς μήνες τους κατοίκους της Αιγιάλειας», τόνισε η κ. Αλεξοπούλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις