Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εσείς ετοιμάζετε βαλίτσα και τα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ σας πάνε διακοπές!

Εσείς ετοιμάζετε βαλίτσα και τα s/m 3Α Α...

Δείτε πως

Η πατρινή αλυσίδα super market όπως όλο τον χρόνο παρέχει μοναδικά προνόμια στους καταναλωτές, έτσι και τώρα δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις συνεχόμενες κινήσεις επιβράβευσης των πελατών της, για την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους όλα αυτά τα χρόνια!

Φέτος τον Ιούλιο στα s/m «3Α ΑΡΑΠΗΣ», όλοι οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν τα καταστήματά της αλυσίδας από 05 έως 25 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία για κάθε αγορά άνω των 30 ευρώ, να κερδίζουν από μία συμμετοχή για την κλήρωση, όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 2 διανυκτερεύσεις σε 3* & 4* ξενοδοχεία, σε 2κλινο δωμάτιο με πρωινό, σε 3 αγαπημένους προορισμούς: Μεσσηνία, Λευκάδα και Ζάκυνθο!

Επιπλέον, θα αναδειχθούν και άλλοι νικητές που θα κερδίσουν πολλά ακόμα υπέροχα δώρα!

Παράλληλα, κάθε καταναλωτής επωφελείται από τις εξαιρετικές προσφορές που γεμίζουν το καθημερινό καλάθι αγορών οικονομικά και ποιοτικά! Τα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ δεν σταματούν ποτέ να ικανοποιούν έμπρακτα τους πατρινούς καταναλωτές φροντίζοντας συνεχώς να κάνει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης πιο δυνατή.

35 χρόνια προσφοράς, με 8 καταστήματα σε όλη την Πάτρα, και με συνεχή ανοδική πορεία, τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ καλύπτουν κάθε ανάγκη σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

 

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών εδώ

Βρείτε το πλησιέστερό σας καταστήμα εδώ.

www.arapis3a.gr

facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά