Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Αναβάλλεται η αποψινή παράσταση της "Λωξάντρας" στο Αρχαίο Ωδείο

Αναβάλλεται η αποψινή παράσταση της &quo...

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της παράστασης θα ανακοινωθεί εγκαίρως

Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ανακοινώθηκε πως τελικά λόγω του άστατου βροχερού καιρού αναβάλλεται η αποψινή παράσταση του έργου «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη με την Ελένη Κοκκίδου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στις 21.30 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου. Η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών ενώ η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της παράστασης θα ανακοινωθεί εγκαίρως, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Πάντως η πρώτη προγραμματισμένη παράσταση της «Λωξάντρας» το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε κανονικά στο Αρχαίο Ωδείο και είχε μεγάλη επιτυχία καθώς οι κερκίδες του Ωδείου σχεδόν γέμισαν από θεατές που χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της όμορφης και φροντισμένης παράστασης με επίκεντρο την Πολίτισσα Λωξάντρα, ρόλο που υποδύθηκε η Ελένη Κοκκίδου. Όπως μάθαμε, είχαν έρθει και θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την Τρίτη, οι οποίοι και εξυπηρετήθηκαν από τους ανθρώπους του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και τους εθελοντές και παρακολούθησαν την παράσταση της Δευτέρας.

Αρκετοί από το κοινό δεν είχαν προλάβει ή δεν είχαν δει την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της  κρατικής τηλεόρασης των αρχών του ’80 όπου τη Λωξάντρα είχε ενσαρκώσει επιτυχημένα η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση, η ερμηνεία της οποίας θεωρείται σταθμός, ωστόσο και η Ελένη Κοκκίδου που παλιότερα είχε κάνει έναν ακόμη υπέροχο ρόλο, την «Γυναίκα της Πάτρας», ταίριαζε στο ρόλο της Κοκκόνας της Πόλης, Λωξάντρας με τις υπέροχες συνταγές και χειροκροτήθηκε θερμά από το Πατρινό κοινό.     

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture