Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκτός ΕΛ.ΑΣ. ο Πατρινός Αρχηγός Αριστείδης Ανδρικόπουλος-Δήλωση Χρυσοχοϊδη

Εκτός ΕΛ.ΑΣ. ο Πατρινός Αρχηγός Αριστείδ...

Ποιος είναι ο πιθανός αντικατάστατης του.

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την παραίτηση του Πατρινού αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομιας Αριστείδη Ανδρικόπουλου ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Οπως αναφέρει σε δήλωσή του «Σε ένα κράτος δικαίου ο κομματισμός δεν χωρεί σε κανέναν τομέα του Δημοσίου. Πολύ περισσότερο στις Υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα γίνουν αξιοκρατικές κρίσεις, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και περιμένει η κοινωνία. Είναι όρος για την αποτελεσματικότητά τους. Προχωράμε μπροστά, με αίσθηση του δημοκρατικού καθήκοντος».

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος δεν πήγε στο γραφείο του επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις μέχρι εκείνη την ώρα πληροφορίες. 

Παραμένει ωστόσο το ερώτημα η χρονική στιγμή που θα συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ για να γίνουν οι κρίσεις, καθώς αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης στη Βουλή. 

*Πληροφορίες αναφέρουν οτι επικρατέστερος διάδοχος του κυρίου Ανδρικόπουλου στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο κρητικός αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις