Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής είναι ανιψιός της Σάσας Σταμάτη

Ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής είναι ανι...

Ο Βαγγέλης Λιάκος εκλέγεται με τη ΝΔ στη Δυτ. Αττική

Μια έκπληξη επιφύλασσε η σύνθεση του νέου Κοινοβουλίου, μετά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Όπως έγραψαν το parapolitika.gr & το zappit.gr, στη Δυτική Αττική εξελέγη ένα νέο πρόσωπο που η ηλικία του δεν ξεπερνά τα 30 έτη. Για την ακρίβεια είναι 29 χρονών και πρόκειται για τον Βαγγέλη Λιάκο που εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία και είναι ανιψιός της γνωστής παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη!

Ο πατέρας του Βαγγέλη Λιάκου είχε διατελέσει κατά το παρελθόν Δήμαρχος Ασπροπύργου. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν αρκετοί μέχρι σήμερα, είναι η συγγένειά του με τη γνωστή δημοσιογράφο και tv persona. Μάλιστα, ο νεαρός βουλευτής και η Σάσα Σταμάτη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Λιάκος, λόγω του ότι είναι το νεότερο ηλικιακά μέλος της νέας Βουλής, θα είναι αυτός, σύμφωνα με το κοινοβουλευτικό πρωτόκολλο, που θα υποδεχτεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου για το τελετουργικό της ορκωμοσίας του νέου Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight