Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχνέικα: Στο αυτόφωρο τρεις καταστηματάρχες εστίασης

Βραχνέικα: Στο αυτόφωρο τρεις καταστηματ...

Μετά από καταγγελία μητέρας ΑμΕΑ

Στη σύλληψη τριών καταστηματαρχών εστίασης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην παραλιακή των Βραχνείκων, προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής το Λιμενικό. Η σύλληψη των καταστηματαρχών έγινε μετά από καταγγελία μητέρας Ατόμου με Αναπηρία, καθώς δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στην παραλία, εξαιτίας της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

Μετά την καταγγελία κλιμάκιο του Λιμενικού και της Κτηματικής, έκαναν αυτοψία στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι είχαν τοποθετηθεί τραπέζια και καρέκλες από τα καταστήματα, πέραν του προβλεπομένου και έτσι ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Αχαΐας Σπύρος Στεργίου, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να γίνεται από όλους τους επαγγελματίες σεβαστό το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα πρόσβασης των πολιτών στην παραλία και στη θάλασσα και έκανε λόγο για κάποιους ελάχιστους καταστηματάρχες που είναι ακραία παραβατικοί, κάνοντας κακό και προς το κοινωνικό σύνολο, αλλά και προς τους άλλους καταστηματάρχες που σέβονται το νόμο.

Ο κ. Στεργίου καταδίκασε το γεγονός της αυθαίρετης ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων, ενώ εξήρε τις προσπάθειες της Κτηματικής να λάβουν όλοι επαγγελματίες της εστίασης, άδειες χρήσης του αιγιαλού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα όρια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις