Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το απίστευτα γευστικό μενού του «Azur» στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου

Το απίστευτα γευστικό μενού του «Azur» σ...

Εξαιρετικά πιάτα στο beach bar πανέμορφου κόλπου στο Λαμπίρι

 

 

Το ονομαστό Κτήμα Παναγιωτόπουλου βρίσκεται σε έναν μαγευτικό κόλπο  στο Λαμπίρι Αχαΐας. Μέσα σε αυτόν τον γεμάτο πράσινο χώρο μπορεί κανείς να βρεί το Beach Bar Azur. Το Azur εκτός από υπηρεσίες για όσους αναζητούν μια ανάσα δροσιάς κάνοντας το μπάνιο τους και απολαμβάνοντας ένα δροσερό ρόφημα ή Cocktail προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια High End υπηρεσίες για εκλεκτικούς ουρανίσκους στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Εστιατορίου του και είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βραδύ για όσους θέλουν να γευματίσουν και να ανακαλύψουν ιδιαίτερες γεύσεις και όμορφες παρουσιάσεις.

 

Το μότο της κουζίνας του Azur είναι “Κουζίνα της Ψυχής στα καλύτερα της”, κάτι που φανερώνει την αγάπη και την φροντίδα που δίνεται σε κάθε προσφερόμενο προιόν από την Κουζίνα του. To menu a’la cart επιμελείται ο Chef Δημήτρης Καρατζαφέρης και η ομάδα του.

 

Αξίζει κανείς να δοκιμάσει πιάτα όπως η Φάβα με το γλασαρισμένο από ρόδι χταπόδι, το New York Steak με σπαστή πατάτα και vinegraitte yuzu, η Tomahawk 30 ημερών ωρίμανσης με βούτυρο αντζούγιας και baby πατάτες confit σε ελαιόλαδο καθώς και μια ιδιαίτερη ελληνική καρμπονάρα με χωριάτικες πλεξούδες, απάκι και Γραβιέρα Κρήτης. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στα γλυκά με το “Ψωμί Χρύσος” να κλέβει τις εντυπώσεις αναγεννώντας αναμνήσεις παιδικής ηλικίας με την μοναδική κρέμα ψωμιού με ζάχαρη που περιέχει καθώς και το κλασικό ραβανί, παραλλαγμένο και παντρεμένο με yuzu cremeux και παγώτο καιμάκι.

 Το Azur ήρθε για να μείνει γαστρονομικά και θα αποτελέσει αναμφίβολα πόλο έλξης και αυτό το Καλοκαίρι για τους λάτρεις της καλής και νόστιμης κουζίνας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life