Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η "μάχη" των υποψηφίων: Ιδιωτικά δείπνα και φακέλους με ψηφοδέλτια

Η "μάχη" των υποψηφίων: Ιδιωτι...

Όλοι οι υποψήφιοι προσπαθούν στο λιγοστό χρονικό διάστημα που απέμεινε να μας θυμίσουν την παρουσία τους, ζητώντας μας τον πολυπόθητο σταυρό προτίμησης

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 με τους υποψηφίους βουλευτές να τρέχουν στην κυριολεξία και να μην φτάνουν. Αυτές τις τελευταίες μέρες έχουν «ανάψει» τα τηλέφωνα και μάλιστα είναι τέτοια η ζέση και η προσπάθεια ώστε οι επιτελείς των γραφείων των υποψηφίων να τηλεφωνούν ακόμα και ακατάλληλες ώρες, π.χ. στις 4.30 το απόγευμα, ώρα που υποτίθεται ο άλλος ξεκουράζεται για λίγο. Επίσης στα γραμματοκιβώτια αυτές τις μέρες καταφθάνουν σωρηδόν φάκελοι υποψηφίων με τα φυλλάδια με τα βιογραφικά και φωτογραφίες τους και κυρίως με σταυρωμένα ψηφοδέλτια.

Όπως φαίνεται μπορεί η διαφήμιση και η προώθηση να γίνεται πλέον και με άλλο τρόπο μέσα από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και η παραδοσιακή διαφήμιση μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου καλά κρατεί και η παράδοση της αποστολής φακέλων και ψηφοδελτίων μέσω του ταχυδρομείου τηρείται και σε αυτές τις εθνικές εκλογές, ένα καλό έσοδο για τα ΕΛΤΑ. Από την άλλη πολλά φυλλάδια τα βλέπουμε μετά πεταμένα στο δρόμο και είναι κρίμα καθώς ξοδεύτηκαν κάποια χρήματα για το τύπωμα και έκδοση τους.

Την ίδια ώρα γίνονται και συγκεντρώσεις από τους υποψηφίους, οι οποίοι συχνά συναγωνίζονται στο ποιος θα πρωτοτυπήσει. Καλέσματα σε μπαράκια με κρασί και παγωμένο νερό χωρίς πάντως κάτι φαγώσιμο ή σε ανοιχτούς χώρους όπως έκανε υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στο ηλιακό ρολόι στα Ψηλαλώνια και μάζεψε αρκετό κόσμο, στον οποίο προσέφερε δροσερά αναψυκτικά. Μαζώξεις γίνονται και σε σπίτια και σε κάποιες περιπτώσεις ο χαρακτήρας είναι και λίγο πιο επίσημος του στυλ επίσημο, ιδιωτικό δείπνο όπου η «έκπληξη» θα είναι η παρουσία του γκεστ υποψηφίου βουλευτή που θα απευθυνθεί στους συνδαιτυμόνες ζητώντας την ψήφο τους. Μάθαμε πως υπήρχε ένα τέτοιο κάλεσμα που μάλιστα αφορούσε συγκέντρωση σε κτήμα μετά δείπνου και κρασιού.

Λίγες μέρες απέμειναν και όπως προείπαμε, οι υποψήφιοι τα δίνουν όλα ζητώντας για την Αχαΐα να τους θυμηθούμε την στιγμή της κάλπης και να τους δώσουμε έναν από τους 3 σταυρούς που έχουμε δικαίωμα.     

Κείμενο: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις