Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Το «τερμάτισε»! Μαραθώνιος μόδας στο καυτό Παρίσι από τη Σελίν Ντιόν

Το «τερμάτισε»! Μαραθώνιος μόδας στο καυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τί ακραία trendy φόρεσε η 51χρονη τραγουδίστρια υπερασπίζοντας τον νέο της τίτλο ως τολμηρό style icon

Αδιάκοπη πασαρέλα το ταξίδι της 51χρονης Σελίν Ντιόν στο Παρίσι του πρωτοφανούς καύσωνα, καθώς πλέον αποδεικνύει κάθε στιγμή την εξέλιξή της σε μέγα fashion icon με επιλογές άκρως καινοτόμες, τολμηρές και «προχωρημένες». Η απογευματινή βόλτα με εξτρεμιστικό «κορμάκι», η φρου-φρου παρουσία της σε event του οίκου Miu Miu και μια ακόμα super glam φωτογράφιση μόδας στην «πόλη του φωτός» ξεσήκωσαν τα φλας -δικαιολογημένα. Tα γαλλικά media έγραψαν για … «μαραθώνιο μόδας» από την τραγουδίστρια. Μόνο την Κυριακή «άλλαξε» πέντε φορές!

Mε Off White

Mε Off White

Με Miu Miu

Με Miu Miu

Με Chanel

Με Chanel

Με Attico

Με Attico

Λίγο μετά τις πολύκροτες περιβολές της με ολόσωμη φόρμα Chanel και στράπλες τοπ Attico με ροζ φτερά την περασμένη εβδομάδα, που έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου, η καναδέζα σταρ του πενταγράμμου ανέδειξε ξανά την καινούρια της, πολύ αδύνατη σιλουέτα. «Τρέλανε» τους φωτογράφους με σύνολο Off White με graffiti prints αφήνοντας ολόγυμνα τα πόδια της αλλά και με στράπλες μίντι φόρεμα Miu Miu σε φλούο φούξια. Αβάν γκαρντ ήταν και οι επιλογές της στο fashion shoot με styling «πολύ πολύ μπροστά». (Τα prada αρβυλάκια, το δαντελένιο καλσόν με peep toes και οι βινίλ μπότες ενθουσίασαν τους οπαδούς της) H Σελίν συνοδευόταν μάλιστα από τον 18χρονο γιο της, που δείχνει να αγαπάει επίσης τη μόδα, φορώντας μπλουζάκι Supreme. H pop diva βρίσκεται στην Ευρώπη για περιοδεία και έχει συναυλίες σε Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι και Μάντσεστερ τις επόμενες μέρες.

Fashion shoot στους δρόμους του Παρισιού

Fashion shoot στους δρόμους του Παρισιού

Θυμίζουμε πως η άκρως ανανεωμένη εικόνα της διάσημης τραγουδίστριας της  απέφερε πρόσφατα το … «στέμμα» της πρέσβειρας  της αυτοκρατορίας ομορφιάς L’Oreal. Τα βραβεία Grammy και το μοναδικό «μέταλλο» της φωνής της έχουν επισκιαστεί τελευταία από τη σχέση της με τη μόδα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View