Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαρίας, έφυγε και ο πατέρας Γεώργιος Τρεκενέκης

Πάτρα: Λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μ...

Ήταν ο πατέρας της Μαρίας Τρεκενέκη, η οποία είχε φύγει από τη ζωή στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου

Δεν πέρασαν ούτε πέντε μήνες αφότου έφυγε από τη ζωή στα 42 της μόλις χρόνια, η αγαπημένη του κόρη Μαρία Τρεκενέκη, η οποία εργαζόταν επί σειρά ετών στο ατελιέ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» των Πατρών στην επεξεργασία φωτογραφιών και κειμένων, και ο πατέρας της Γεώργιος Ιωαν. Τρεκενέκης φαίνεται πως δεν άντεξε το χαμό του παιδιού του και την ακολούθησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η είδηση λύπησε πολλούς και προξένησε ιδιαίτερη συγκίνηση. Η κηδεία του Γεωργίου Τρεκενέκη που πέθανε στα 81 του χρόνια θα τελεστεί την Τρίτη 25/6/2019 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Β’ Δημοτικό κοιμητήριο του Αγίου Μηνά Λεύκας. Με τη σύζυγο του Ζαφείρω ο εκλιπών είχε αποκτήσει και μία ακόμη κόρη την Ευτυχία Τρεκενέκη σύζυγο Κωνσταντίνου Φίλια ενώ από τις δύο του κόρες είδε και τρία εγγόνια, τον Γιώργο που έχει και το όνομα του, την Νικολία και την Ειρήνη.

Η αγαπημένη Μαρία Τρεκενέκη είχε δώσει τα τελευταία χρόνια γενναία μάχη με την ασθένεια της χωρίς τελικά να βγει νικήτρια και η εκδημία της είχε λυγίσει και σκορπίσει απέραντη θλίψη στην οικογένεια της, στον σύζυγο της Δημήτρη Αθανασόπουλο, στους γονείς της και στον τοπικό δημοσιογραφικό κόσμο. Ήταν μία κοπέλα που τη διέκριναν η ευγένεια και το ήθος, στοιχεία που είχε και ο εκλιπών Γεώργιος Τρεκενέκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις