Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Χορευτικό αντάμωμα στις 26 και 27/6 στο Σκαγιοπούλειο με ελεύθερη είσοδο

Χορευτικό αντάμωμα στις 26 και 27/6 στο ...

Θα λάβουν μέρος 14 χορευτικά συγκροτήματα από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής της Πάτρας

Δεκατέσσερα (14) χορευτικά συγκροτήματα από πολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας, παίρνουν το διήμερο  26 και 27 Ιουνίου 2019, τη σκυτάλη των παράλληλων δράσεων του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χορευτικό αντάμωμα, όπου κυριαρχεί η «ψυχή» της γειτονιάς και των συνοικιών της πόλης, μέσα από την ανάδειξη του μεγαλείου που περιέχει το λαϊκό και παραδοσιακό.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου τα χορευτικά (μεγάλων, εφήβων, παιδικά) από το Αρκτικό και Νότιο Διαμέρισμα, θα παρουσιάσουν στις 21.30 το βράδυ στον υπαίθριο  χώρο του Σκαγιοπουλείου, παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

Θα συμμετάσχουν τα χορευτικά από τις εξής περιοχές: ΠΡΑΤΣΙΚΑ, ΤΕΡΨΗ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΖΑΒΛΑΝΙ, ΒΟΥΝΤΕΝΗ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΑΝΩ ΣΥΧΑΙΝΑ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα από συλλόγους του Κεντρικού και Ανατολικού διαμερίσματος.

Θα συμμετάσχουν χορευτικά - μουσικά συγκροτήματα και κουκλοθέατρο από ΠΕΡΙΒΟΛΑ, ΑΓΥΙΑ, ΠΑΓΩΝΑ, ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ.

Το κουκλοθέατρο θα ξεκινήσει στις 20.30 για τα παιδιά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture