Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο της οινοποιίας και φέτος η CAVINO

Κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο της οινοπ...

Βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη φορά από τον θεσμό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ελληνικής οικονομίας 2019

Η αιγιώτικη εταιρεία ΚΑΒΙΝΟ ΑΕ βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη φορά από τον θεσμό ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ελληνικής οικονομίας 2019 ως η κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο της Οινοποιίας. 

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα. 

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε.

Το βραβείο παρέλαβε για την CAVINO ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: "Αισθανόμαστε χαρά, υπερηφάνεια και ευθύνη για την συνέχιση της προσπάθειάς μας να παράγουμε ποιοτικά Ελληνικά κρασιά και αποστάγματα με τις αρχές που διέπουν την επιχειρηματική μας δραστηριότητα από την ίδρυση της εταιρείας. Η σημαντική διάκριση αυτή ανήκει στους 75 εργαζομένους της Καβίνο που αγωνίζονται καθημερινά με ευθύνη και αγάπη, γι’ αυτό το αποτέλεσμα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life