Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Πήγαμε στο «Ντεζενέ» και ανακαλύψαμε την εξέλιξη του ελληνικού μαγειρείου

Πήγαμε στο «Ντεζενέ» και ανακαλύψαμε την...

Μελιτζάνες ιμάμ ή ψητό κατσαρόλας; Είχαμε σοβαρό δίλημμα στη στοά της Γούναρη

Tαχύτατα αγαπήθηκε το «Ντεζενέ» των Δημήτρη Φάκαλου και Θόδωρου Κασσιανού στη μέχρι τώρα ξεχασμένη στοά της Γούναρη και Κανακάρη (απέναντι από το Πάνθεον), η οποία αναβίωσε ως φωτεινή, εσωτερική αυλή σμίγοντας το πετρόλ και τα ασπρόμαυρα μοτίβα. Εδώ δημιουργήθηκε ένα ελληνικό εστιατόριο με σύγχρονη οπτική, που αναβαθμίζει την έννοια του προσιτού σε όλους μαγειρείου.

Το «Ντεζενέ» υποκλίνεται στις παραδοσιακές γεύσεις και στα κορυφαία υλικά της επικράτειας σε τόσο προσιτές τιμές, που αναρωτιέσαι εάν αξίζει να μαγειρεύεις σπίτι. Εδώ οι λάτρεις των λαδερών μπορείτε να δοκιμάσετε τα πιο γευστικά γεμιστά, καθώς και μπριάμ, αρακά, μελιτζάνες ιμάμ. Να απολαύσετε μοσχαράκι κοκκινιστό και χοιρινό ψητό κατσαρόλας λες και τόφτιαξε η μαμά σας. Όμως επίσης θα αιφνιδιαστείτε με κρέμα φάβας Σαντορίνης για ορεκτικό και θα μάθετε τα «σκιουφιχτά», δηλαδή τα παραδοσιακά ζυμαρικά Κρήτης. Στις σαλάτες προτείνουμε την panzanella με προσούτο Ευρυτανίας.

Με εμπειρία χρόνων στην εστίαση και το κέτερινγκ, οι υπεύθυνοι μας καλούν σε ένα ευχάριστο και ανεπιτήδευτο μεσημεριανό στέκι για όλη την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σε μια άλλη γειτονιά του κέντρου. Από το απόγευμα μάλιστα οι τιμές κατεβαίνουν σαν προσφορά ακόμα παρακάτω… Προτείνεται και ως take away, «ακούγεται» και συζητιέται πολύ! 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life