Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το δικό της σπίτι απέκτησε η Ένωση Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδος -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το δικό της σπίτι απέκτησε η Ένωση Λιμεν...

Τα εγκαίνια έγιναν το περασμένο Σάββατο το βράδυ

Το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 20.30 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου της Ένωσης Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδος στη Μαρίνα Πάτρας πλησίον του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου.

Ο χώρος των εγκαινίων ήταν κατάμεστος από μέλη της Ένωσης εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξη τους στο σωματείο. Δυναμικό παρόν έδωσαν πολλοί συνταξιούχοι εκ μέρους των οποίων μίλησε ο Αργυρής Μαυρογιάννης (πρώην συνδικαλιστής) που έδωσε συγχαρητήρια στο προεδρείο για την προσπάθεια και για την ολοκλήρωση του ονείρου όπως χαρακτηριστικά είπε.

Από την πλευρά του πρόεδρος της Ένωσης Πλαστουργός Χαράλαμπος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η Ένωσή μας, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδος δημιουργήθηκε το 2017 και σήμερα έχει το δικό της σπίτι. Το σπίτι μας αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος σκέψης, δράσης, διαπραγμάτευσης για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων για προστασία των μελών μας από παραβιάσεις νόμων και κανονισμών από διάφορα επίπεδα Διοίκησης, για προαγωγή των θεσμικών, οικονομικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών και εργασιακών συμφερόντων και δικαιωμάτων τους, καθώς και για ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών μεταξύ του προσωπικού.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που μας βοήθησαν να τολμήσουμε και να φέρουμε σε πέρας το όνειρο πολλών για ίδρυση σωματείου Λιμενοφυλάκων. Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ για την συνεχή στήριξη στην προσπάθεια μας αυτή.

Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δημοτική αρχή Πατρας όπου μας παραχώρησε τον χώρο, ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη Κωνσταντίνο για τη στήριξη και την βοήθεια του, να τον συγχαρώ για την μεγάλη του επιτυχία στις πρόσφατες εκλογές και του εύχομαι υγεία δύναμη για να συνεχίσει το έργο του για το καλό της Πάτρας και των κατοίκων της».

Οι φωτ. είναι του φωτογράφου – εικονολήπτη Γιάννη Πεφάνη από το www.flashstars.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις