Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ενημερωτική εκδήλωση για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ενημερωτική εκ...

Μίλησαν επιστήμονες νευρολόγος, ουρολόγος και ψυχολόγος

Μια εξαιρετική ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για την «Αόρατή μου Πολλαπλή Σκλήρυνση» από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ Μαργαρίτα Καραγιώργου, για την «Εξατομικευμένη Θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Από την εμπειρική παρατήρηση στην επιστημονική τεκμηρίωση» από τον Δρ. Θεόδωρο Κωνσταντινίδη, Νευρολόγο, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Νευροφυσιολογίας, & για τη «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: Πότε χρειάζομαι Ουρολόγο;» από τον Ουρολόγο MSc, FEBU, FECSM, Επίκ. Επιμελητή Ουρολογικής Κλινικής, Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Σταύρο Κοντογιάννη.

Επίσης η ψυχολόγος Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Ειδικευμένη στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, Εθελόντρια Ψυχολόγος της ΕΕΑΣΚΠ, αναφέρθηκε στις «Ψυχολογικές Επιπτώσεις της Πολλαπλής Σκλήρυνσης στο Άτομο και την Οικογένεια».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, το Επίτιμο Μέλος της ΕΕΑΣΚΠ, συγγραφέας και δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, η Πρόεδρος του Σωματείου ατόμων με νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας κα Νίκη Καρακάση, η Αντιπρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και συντονίστρια του συλλόγου ΕΛΕΑΝΑ Χρυσή Παπαδοπούλου, Εκπρόσωποι του ΕΕΣ, το μέλος ΔΣ του «Άλμα Ζωής» Στέλλα Ιορδανίδου, η κα Γεωργία Ψιουρή, Ιατρός Κυτταρολόγος και Εκπαιδεύτρια του Δ.Ι.ΕΚ. Πάτρας, ο Νευρολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγίου κ. Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, πολλοί εκλεκτοί φίλοι, εθελοντές  και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

Στην εκδήλωση  φιλοξενήθηκε το "ποδήλατο αγώνων ζωής" και οι βιωματικές μάσκες που έδωσαν  τη δυνατότητα αντίληψης κάποιων συμπτωμάτων της Πολλαπλής Σκλήρυνσης στους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκαν χυμοί, καφές με πλούσια εδέσματα και στο τέλος προσφέρθηκε ελαφρύ Δείπνο με αναψυκτικά και κρασί στους καλεσμένους.

Στο συντονισμό της εκδήλωσης ήταν υπεύθυνος ο Γ. Γραμματέας της ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτριος Μπάλλας.

Η εκδήλωση ήταν μια ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής Εταιρίας Sanofi και της Εταιρίας  Αναστάσιος. Μαυρογένης Α.Ε. - Coloplast.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί δημοσίως θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνετέλεσαν στην  εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being